Nemzetek Ligája

Ha úgy játszunk, mint kedden, ennél azért több esélyünk lesz Görögországban!

  • varin
megosztom

A bukmékerek szerint nagyobb eséllyel tartják otthon a görögök a három pontot októberben, mint nem.

Fotó: rangado.hu

Magyarország három nappal a tamperei borzalom után meglepően jó és érett játékkal gyönyörű győzelmet aratott a görög labdarúgó-válogatott felett. A siker alighanem önbizalmat adhat a mieinknek, így akár hatpontos reményeink is lehetnek az októberi athéni és tallinni kirándulást megelőzően. A bukmékerek már publikálták is első szorzóikat az első, vagyis a görögök elleni mérkőzésre, amelyből azt láthatjuk, azért az irodák nem ájultak el Sallaiék szerdai 90 percétől.

   
Görögország Döntetlen Magyarország
1.79 3.60 4.90

Elsők között a 18bet publikálta szorzóit a mérkőzésre, ahol azt láthatjuk, hogy az irodák szerint inkább 1-esre áll a találkozó, mintsem x2-re. A nyitó oddsok azonban még bőségesen változhatnak a következő egy hónapban, hiszen a budapesti sikert megelőzően is jelentősen módosultak az esélyek.

A Groupama Arénában lejátszott mérkőzés előtt két nappal még 2.37-ért lehetett fogadni a magyarokra, a szorzó azonban végül 3.30-on zárt.

Nagyon hosszú, 31 éves szériát sikerült tehát megszakítaniuk Marco Rossiéknak, hiszen a magyar csapat 1987 óta képtelen volt tétmeccsen megverni a görög válogatottat. Ami az idegenbeli mérkőzéseket illeti, a magyar csapat utoljára 1931-ben tudott nyerni, akkor a mieink 4-2-re verték Athénban a görög válogatottat.

Az oddsok tehát kissé egyoldalúak, ám ha hasonlóan érett és taktikus játékot tudnak majd nyújtani a mieink a helléneknél, mint tették azt itthon, akkor semmi okunk sincs félni Michael Skibbe csapatától.

Regisztrálj most a    -re és csapj le a remek bónuszokra, amelyek összértéke 168 euró!

[2710737] 2018-10-12 20:45:00 Görögország - Magyarországx;
megosztom