Spanyol foci

Bloggerünk 2.50-es szorzóval támad a Király Kupában

megosztom

A spanyol Király Kupában szerdán több alsóbb osztályú csapat is pályára lép. Bloggerünk két harmadosztályú gárda meccsét pécézte ki.

A válogatott meccs után hétvégéig várni kell a topfocira, de azért több országban rendeznek kupameccseket, így fogadásügyileg nem maradnak esemény nélkül a foci szerelmesei.

Így lelkes bloggerünk sem, aki a spanyol Király Kupa legjobb 64 csapata közé rendezett fordulójából szemezgetett. 'Bjani55' két nagy múltú csapat, a Murcia és a Racing Santander párharcát elemezte ki, majd arra a következtetésre jutott, hogy a felek ütközetén legalább háromgólos végeredmény születik majd.

Azt tudni kell, hogy a sorozat ezen szakaszában csupán egyetlen mérkőzés dönt a továbbjutás kérdéséről.

 

MOST 15.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZ JÁR A BET365-NÉL! 

KATTINTS IDE ÉS TUDJ MEG RÓLA TÖBBET

 

Jelenleg a Murcai és a Santander is a harmadosztályban játszik, viszont mindkét csapat jól áll a saját ligájában, így a szezon eleji forma mindenképpen biztató a tippre nézve.

Hogy pontosan milyen következtetések mentén jutott el bloggerünk az over 2,5 gólos tippre, azt a blogján vagy a fórumban is elolvashatjátok.

A tipp maga egyébként igen busás haszonnal kecsegtet, hiszen a Pinnacle-nél 2.52-es, a    -nél pedig 2.40-es szorzót kínálnak erre a kimenetelre.

 

Mit gondoltok, megéri bloggerünkkel tartani ezen a meccsen?

 

 

 

 

[2880504] 2018-09-12 20:00:00 UCAM Murcia - Racing Santanderx;
megosztom