NB I

Ajándék hétvégén a Vidi? - Lazovicsék megelőzhetik a Fradit

Címkék:
megosztom

Ha a Fradi kikap és a Vidi nyer, vesztett pontok alapján máris beelőzi a bajnok a trónkövetelőt.

A Nemzetek Ligája miatti pauzát követően hétvégén folytatódnak az OTP Bank Liga küzdelmei, a 8. játéknapon a Ferencváros játssza a legnagyobb rangadót. Hét kört követően a Fradi nyolc ponttal előzi meg a Vidit, igaz, a bajnok két meccsel kevesebbet játszott. Ekképpen pedig ha a Fradi kapitulál a Honvéd ellen, míg a Vidi legyőzi az utolsó helyezett Puskás Akadémiát, kettejük versenyfutásában máris a fehérváriak állnának jobban.

   
  1 x 2
Kisvárda-Haladás 2.60 3.50 2.50
Mezőkövesd-Diósgyőr 2.25 3.40 3.05
Paks-MTK 2.40 3.50 2.75
Újpest-Debrecen 2.10 3.50 3.25
MOL Vidi-Puskás Akadémia 1.50 4.20 6.10
Honvéd-Ferencváros 3.15 3.50 2.15

Sokáig kérdéses volt, hogy a kispestiek hol fogadják majd az edzőváltáson átesett Fradit, de végül is az MTK-pálya tűnt ideálisnak, ami szinte hazai pályát varázsolhat a IX. kerületieknek. Egyrészt a zöld-fehérek idén egyszer már lőttek egy négyest az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, másrészt jobb formában is vannak, mint a kispestiek. Bödééknek az elmúlt években jól ment a Honvéd ellen, tavaly hét, két és három éve hat-hat pontot szereztek a XIX. kerületi gárda ellen, igaz, pályaválasztóként a Honvéd az utolsó hat mérkőzésből háromszor is pontot tudott szerezni. Mindenképpen érdekes találkozó lesz, Lanzafame először néz szembe a kispesti fanatikusokkal, ami külön pikantériát is ad a 90 percnek. A semleges pálya inkább a Fradi javára billenti a mérleget, a 2.15-ös szorzó pedig egyáltalán nem rossz, különösen úgy, hogy az    -nél nem kényszerülünk kötéstiltásra.

Fotó: Fradi.hu

Jövő héten már az Európa Ligában kell vitézkednie a Videotonnak, így pedig keresve sem találhattak volna maguknak jobb ellenfelet, mint a "fiókcsapatukat", a Puskás Akadémiát. A felcsútiak 2 ponttal szerénykednek az OTP Bank Liga utolsó helyén úgy, hogy utolsó hat meccsükön hét gólt is szereztek. A pontok azonban el-elmaradoznak, amely egyre nagyobb bajba sodorja a csapatot. A szünet alatt szert tettek egy magyar szinten remek játékosra, így Varga József éppen egykori csapata ellen bizonyíthatja be, hibát követett el Marko Nikolics, hogy nem számolt vele. Az elmúlt három olyan szezonban, amikor egy osztályban játszottak, mindig becsúszott egy döntetlen, azonban most 1.50-es oddsért nem tűnik rossz ötletnek nyeretni Lazovicsékat.

Az előző forudlóban meghirdetett nagysikerű Fradi-Vidi tippjáték győztese: thom, aki már meg is kapta nyereményét Unibet-számlájára.

Rangadót játszik az Újpest és a Debrecen, a forma azonban mindkét oldalon igencsak ingadozó. A lila-fehéreket 2.10-ért nyerethetjük, ami akár value is lehet azt tekintve, hogy az utolsó két meccsüket a fővárosiak nyerték.

Keleti rangadón a Mezőkövesd a Diósgyőrt fogadja, a kiesés ellen menekülők csatájában a Haladás Kisvárdára látogat, míg az otthon mindenkire veszélyes Paks az idegenben eddig parádézó MTK ellen tesztelheti magát.

2018-09-15;212
268681
megosztom