Tenisz

Simán ül a papírforma ezen a Challenger-meccsen?!

  • Cesc18

Dominik Koepfernek nem okozhat gondot a nála gyengébb Roberto Ortega-Olmedo legyőzése.

Vasárnap véget ért a US Open, hétvégén pedig a Davis Kupa-párharcok lesznek főszerepben, így a héten ATP-versenyt nem rendeznek. Challenger-tornákból azonban nincs hiány, amerikai földön Cary-ben feszülnek egymásnak a játékosok egy 50 ezer dollár összdíjazású viadal keretében. A hétfői nyitónapon nem muzsikáltak jól a favoritok, háromból három kiemelt búcsúzott. Ebből akár Dominik Koepfer is profitálhat, aki a múlt heti chicagói elődöntőjét próbálja felülmúlni.

Koepfer remek formának örvend. - Fotó: Twitter

A 24 éves német srác kiváló szezont fut, az év elején San Franciscóban pályafutása első Challenger-döntőjét játszotta, míg az elmúlt másfél hónapban Binghamptonban negyeddöntőzött, Portorozban és Chicagóban elődöntőzött. Illetve Winston Salemben szerencsés vesztesként borította a papírformát Tennys Sandgren ellen, amivel első ATP-győzelmét könyvelhette el. A korábbi évekhez képest egyértelműen fejlődött Koepfer, Challenger-szinten egyre inkább meghatározó játékossá válik. 

 

HA MOST ÁLTALUNK REGISZTRÁLSZ A 18BETRE, AKKOR 100 EURÓ KEZDŐ BÓNUSZ ÜTI A MARKOD!

RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!

 

Ugyanez nem mondható el az ellenfeléről, a spanyol Roberto Ortega-Olmedóról, aki Futures-szinten kétségkívül rettentően eredményes, azonban amint feljebb lép, csak a vereségek jönnek. Azt sem lehet mondani, hogy a karrierje elején járna, hiszen 27 éves. Nagy csodát Cary-ben sem kell tőle várni, pláne azok után, hogy legutóbb tavaly októberben játszott az Egyesült Államokban. 

Koepfernek viszont az amerikai tornák szinte hazai versenyeknek számítanak, hiszen a Tulane egyetemre járt és évek óta az USA-ban él. 

Egyetemi szinten is egyébként tehetséges és eredményes játékosnak számított. Jó úton halad a profik között és úgy véljük, hogy Cary-ben is komoly tényező lesz a héten.

Koepfer kellemetlen balkezes játékos, aki nagyszerű lábmunkával rendelkezik. A spanyolnak aligha fog ízleni a szívós német stílusa, szóval magabiztos győzelmet várunk a Koepfertől.

Roberto Ortega-Olmedo - Dominik Koepfer
hatharom.com
Game Hendikep - Koepfer -3.5
1.75 @    
Fogadási határidő: 20:00