Nemzetek Ligája

Nem sok esélyt adunk a vb-döntős horvátoknak

  • ivan
megosztom

A Nemzetek Ligája keddi játéknapjának egyik leginkább várt mérkőzésén Spanyolország a vb-döntős Horvátországot fogadja.

Jól sikerült a bemutatkozása Luis Enriquének a spanyol válogatott kispadján, hiszen hispánok a vb-elődöntős Anglia otthonában, a Wembley-ben arattak 2-1-es győzelmet. Az elchei találkozón következhet a hazai közönség előtti debütálás és nyilván a korábbi barcelonai tréner itt sem adná alább a győzelemnél. Na persze, ehhez a vb-döntős horvátoknak is lesz egy-két szavuk, akik pár napja egy barátságos meccsen 1-1-re végeztek Portugáliával.

A bukik szorzói alapján a spanyol válogatott egyértelmű favoritja ennek a meccsnek, sőt, a fogadók tétjei még jobban lenyomták a hazait, amire 1.60 körül oddson lehet fogadásokat kötni.

 

Fotó: uefa.com

Van is ebben valami, ugyanis a horvátok azért gyengébbek lesznek játékosügyileg, mint Oroszországban. Dejan Lovren eltiltott, Domagoj Vida pedig sérüléssel bajlódik, így az ő játéka még nem biztos, ha pedig nem lép pályára, akkor az első számú centerhalf és a legjobb szűrő nélkül kéne lefékezni a spanyol armadát. Ne felejtsük el azt sem, hogy Mario Mandzukic és Danijel Subasic visszavonult a nemzeti csapattól, vagyis máris hiányzik 4 alapember a nyári sikercsapatból.

Sérülés miatt nem számíthatnak a horvátok Ante Rebic és Andrej Kramaric játékára sem, így a csatárposzton a viszonylag ismeretlen Ivan Santini vagy az AEK-ben látott Livaja lehet a kezdőjátékos.

[2710704] 2018-09-11 20:45:00 Spanyolország - Horvátországx

A spanyoloknál Diego Costa nem lesz ott a támadósorban, de hiányát Londonban is túlélte a gárda. Túl sok változtatásra nem számíthatunk Luis Enriquétől, hiszen a megkezdett út elején jár, keresi a megfelelő csapatot és mivel az angolok ellen jól játszott a gárda, alighanem megnézni ezt a felállást még egyszer, még egy nagycsapat ellen.

"A mérkőzés elejétől támadni fogunk. Megpróbáljuk birtokolni a labdát, helyzeteket kialakítani és olyan nyomás alá helyezni az ellenfelet, amennyire csak lehetséges. Muszáj dominálnunk a meccset, ezzel a tervvel futunk ki a pályára" - Luis Enrique
Edzői nyilatkozatok (uefa.com)
"Ez nem egy élet-halál meccs a számunkra,de persze a győzelem az mindig jót tesz a csapatnak. Viszont most a spanyol válogatott ellen játszunk, amely a rosszul sikerült vb után rendkívül motivált. Nehéz ütközet lesz, a döntetlen már jó eredménynek számítana a számunkra" - Zlatko Dalic

 

Mire érdemes fogadni?

Összességében látható, hogy az előjelek alapján a spanyoloknak áll a zászló, az újjá alakuló horvát csapatnak elsősorban a támadóposzton lehetnek hiányos percei, viszont az oddsok olyan szinten lecsökkentek, hogy 1.60-os szorzóban túl sok értéket már nem találunk, maximum élőben lehet érdemes ebbe az irányba menni. Most pre-match bet gyanánt inkább megpróbálkozunk két első félidei fogadással.

 

  • 1. félidő - Spanyolország -0.25@1.81    
     
  • Spanyolország gólt szerez az első félidőben - @1.72    

 

Ti mire fogadnátok ezen a meccsen?

 

 

 

 

[2710704] 2018-09-11 20:45:00 Spanyolország - Horvátországx;
megosztom