TipPics

Olvasónk brutális összeget szakított Nadal feladásával

A világelső spanyol nem tudta végigjátszani az elődöntőt, ez pedig komoly summát hozott a konyhára az egyik olvasónknak.

Vasárnap Novak Djokovics győzelmével véget ért a 2018-as US Open. Az immáron 14-szeres Grand Slam-bajnok szerb klasszis a döntőben azt a Juan Martín del Potrót verte három játszmában, aki az elődöntőben a világelső Rafa Nadalon rágta át magát. Igazi slágertipp volt az argentin nyeretése a spanyol ellen, hiszen a partneroldalunkon, a LOGIBET.COM-on az első hat tipsterből hárman is behúzták 2.50 körüli oddson Del Potrót.

Szintén így tett egyik olvasónk, RA7 is, aki nem kevesebb, mint 382.062 forinttal (!) bombázta meg a 2009-es bajnokot. Nadalnál visszaütött, hogy sok időt töltött az előző mérkőzésein a pályán és DP ellen egy szett erejéig bírta. Azt tie-breakben elbukta, majd 2-6-tal elúszott neki a második is, tovább pedig már nem akart szenvedni, így idejekorán kezet nyújtott. 

RA7 ezzel a nagytétes fogadással tisztán 553.225 forintot nyert.

 

 

Gratulálunk a csodás szelvényhez!

Amennyiben szeretnél Te is a hatharom.com címlapján szerepelni, ne habozz beküldeni nyertes szelvényedet a TipPics-rendszerünkbe és mi örömmel közzétesszük azt a nagyérdeműnek.