NFL

2.15-ös oddson nyeretjük a bombaerős Kosokat

megosztom

Oaklandi mészárlással kezdheti az új szezont a Super Bowl-esélyes Los Angeles Rams.

Kiválóan kezdtük az NFL új szezonját, hiszen vasárnap egy 3.5-szörös szorzójú kombit húztunk be. Az első fordulónak azonban nincs vége, magyar idő szerint kedd hajnalban még két mérkőzést rendeznek: a New York Jets a Detroit Lions vendégeként lép pályára, míg a Los Angeles Rams az Oakland Raiders ellen kezdi meg a szereplést. A négy gárda közül főként a Kosok bemutatkozására vagyunk kíváncsiak, hiszen a kaliforniai alakulat Super Bowl-reményekkel indul neki a szezonnak. 

Todd Gurley kulcsszereplője lehet az oaklandi kiruccanásnak. - Fotó: NFL

A Rams az előző idényben az egyik leglátványosabb és legkreatívabb játékot nyújtotta, amit az offense szerelmeseinek élvezet volt nézni hétről hétre. A Jared Goff fémjelezte támadószekció 29.9 pontot átlagolt, aminél jobbat egyetlen offense sem tudott felmutatni a ligában. Ebből a kreatív egységből Tavon Austint elengedték Dallasba, ám a legfontosabb, hogy Todd Gurley-t egy vaskos szerződéssel Los Angelesben tudták tartani. Gurley talán a legfontosabb láncszeme a Rams-hengernek, egyszerűen tarthatatlan a csávó. Nagy valószínűséggel a Khail Mack távozásával meggyengülő oaklandi defense-nek sem lesz válasza a 24 éves futóra. Gurley mellett a friss szerzeményre, a robbanékony Brandin Cooksra is oda kell figyelni.

Ez a Rams offense semmit nem gyengült, sőt, Cooks érkezésével inkább erősödött. 

De Los Angelesben nem csak a támadók miatt lehet széles a mosolyuk a fanoknak, hanem a brutális védelem miatt is. Gurley mellett a defense oszlopos tagja, Aaron Donald is kapott egy igen szépen csillogó új szerződést. Az egyébként is kemény védőfalhoz még csatlakozott a liga rosszfiúja, Ndamukong Suh. Fel lesz adva a lecke az oaklandi támadófalnak - ami egyébként a jobbak közé tartozik. Donaldék nagyon komoly nyomást tudnak helyezni az ellenfél irányítójára, de Derek Carrnak nem csak miattuk kell aggódnia. Ha elegendő ideje lesz, akkor is nagyon vigyáznia kell, mert a Rams nem volt rest megerősíteni a secondaryt sem. Két nagyon rutinos játékos, Aqib Talib és Marcus Peters érkeztek a hátsó vonalba. Hiába a jókezű oaklandi elkapók, levegőben nehéz lesz komoly károkat okozni a Los Angeles védelmében. 

Mindent összegezve, az oaklandi védelemben nem látjuk azt a potenciált, hogy felvegye a kesztyűt a tavalyi alapszakasz leghatékonyabb támadógépezetével. Ha pedig Carréknak kell menni az eredmény után, akkor a végére komolyan kinyílhat az olló a két csapat között.

Oakland Raiders-Los Angeles Rams
hatharom.com
Hendikep - LA Rams -6.5
2.15 @    
Fogadási határidő: kedd, 04:20
megosztom