Sportfogadás

Kézilabda meccsekkel kaszálnánk - hétvégi magyar tippek

megosztom

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A Siófok Dunaújvárost is beveheti. - Fotó: siofokkc.hu

Dunaújváros-Siófok
Tipp: Siófok
Odds: 1.15 @ bet365

A Siófok alaposan feltuningolta keretét (Penezic, Kmirova, Solberg, Drabik, González) a nyáron, gyakorlatilag a Győr első számú kihívója lett a bajnoki címet illetően. A Balaton-partiak ennek ráadásul hangot is adtak az első kanyarban, amikor is 17 góllal (!) győzték le hazai pályán a Debrecen együttesét.

Ami a hazaiakat illeti, a dunaújvárosiak a holtszezonban négy meghatározó, rutinos játékosukat (Kovács, Bulath, Takács, Oguntoye) is elveszítették, ami meg is látszott az első fordulóban, hiszen Vácon könnyűnek találtattak, 5 góllal kaptak ki a Dunakanyarban. 

Ha mindezek mellé hozzátesszük azt, hogy a felek tavalyi, dunaújvárosi meccsén a Siófok 32-26-ra nyerni tudott, a nyáron pedig még tovább nyílt az olló a felek közt, akkor egyértelmű, hogy kinek áll a zászló, s hogy kire fogadunk szombaton.

Ha még nincs    -számlád, most megéri regisztrálnod, hiszen 

15 000 forint üdvözlő bónuszt zsebelhetsz be!

Ha érdekelnek a részletek, itt megnézheted

MTK-Eger
Tipp: MTK
Odds: 1.15 @ bet365

Az újonc Eger jól állta a sarat hazai pályán az Érd ellen, azonban az utolsó 15 percet erőnlétileg nem bírta, s végül 5 góllal kapott ki. Ez jól jelzi, hogy mekkora a differencia az első és a másodosztály között, az újoncnak tehát még idő kell míg felveszi a ritmust.

Ezt használhatja ki az MTK, amely csapat rengeteg fiatal tehetséget foglalkoztat, s az első kanyarban tízgólos vereséget szenvedett a Ferencvárostól hazai pályán. Azonban a kék-fehéreknek nem a múlt heti, hanem a szombati találkozót kell megnyerniük céljaik eléréséhez.

Erre pedig reális esélye van Golovin Vlagyimir együttesének, hiszen a papíron is erősebb MTK-nak, hazai környezetben a szezon elején illene legyőznie az újonc egri csapatot.

Komló-FTC
Tipp: FTC
Odds: 1.32 @ bet365

A férfi szakágban az FTC esett át alapos ráncfelvarráson, a fővárosi együttes, a lehetőségeihez mérten ugyanis ilyen komolyan megerősítette keretét (többek közt Ancsin, Schuch, Debreczeni, Kovacsics, Orjonikidze, Mijatovics is érkezett). Ennek köszönhetően a Ferencváros impozáns sikerrel mutatkozott be az új évadban, 12 gólos (!) győzelmet aratott otthoni környezetében az Eger együttese felett.

A Komló viszont hatalmas pofonba nézett bele a nyitónapon, a baranyai alakulat ugyanis 10 gólos (!) vereséget szenvedett Gyöngyösön, pedig papíron egy fokkal erősebb lett a csapat, mint amilyen tavaly volt.

Az FTC tavasszal már teljesen más felfogásban játszott, mint tavaly ősszel, aminek köszönhetően például három találattal győzte le a Komlót márciusban, igaz, hazai pályán. Azóta pedig még jobbak és erősebbek lettek a zöld-fehérek, akik ilyen kerettel közvetlenül a topcsapatok mögött végezhetnek. Persze, ha az ilyen kaliberű ütközeteket, mint a szombati, behúzzák, amire szerintünk reális esélyük van.

hatharom.com
Dunaújváros-Siófok Siófok
MTK-Eger MTK
Komló-FTC FTC
1.75 @    
Fogadási határidő: 18:00
megosztom