Exkluzív

Új fogadóiroda a hatharom.com kínálatában!

A 18bet "személyében" az egyik legdinamikusabban fejlődő fogadóirodával bővült oldalunk partnercsapata.

A 18bet fogadóirodát 2010-ben alapították meg, jelenleg pedig az egyik legdinamikusabban fejlődő termek közé sorolják. A délkelet-ázsiai régió mellett a közép-nyugat európai térségben a legjelentősebb a jelenléte.

"Ázsiai típusú" fogadóiroda lévén szó a 18bet jellemzői között találjuk a széles kínálatot, a magas limiteket és a magas kifizetési rátákat is. Az élő fogadási szekciója is rendkívül széles, a tervek szerint pedig ezen a platformon a jövőben még többet szeretnének dolgozni.

A 18bet-en az ázsiai hendikepes fogadások mellett megtalálhatóak a "klasszikus", európai bukikra jellemző fogadási opcióik is, így a haladó fogadók mellett a kezdők is megtalálhatják a számításaikat.

A    -en a hét minden napján 24 órás ügyfélszolgálat segíti a játékosokat, angol és német nyelven élő chat és e-mail csatornákon kérhetjük a segítségüket.

A 18bet-en az újonnan regisztrált játékosok számára 100 EUR értékű első befizetési bónusz is elérhető, de ezen kívül 18EUR értékű ingyenes fogadási promóció és 50 EUR értékű számlafeltöltési akciójuk is aktuális.

Az oldal magyar nyelven egyelőre nem elérhető, de minimális angol vagy német tudással könnyedén használható.

Tekintsd meg a     részletes terembemutatóját itt,
ha pedig úgy érzed, hogy tennél egy próbát, akkor regisztrálj itt!

 

Ezen kívül természetesen várjuk a visszajelzéseiteket is az irodánál szerzett tapasztalataitokról!