Nemzetek Ligája

Sikerre éhes olasz válogatott bizonyíthat a lengyelek ellen

  • varin
megosztom

Roberto Mancini fiai előbb a lengyel, majd a portugál csapattal ütköznek meg a Nemzetek Ligájában.

   
Olaszország Döntetlen Lengyelország
1.66 3.75 6.50

Csalódott, de mindenképpen motivált csapatok csatáját hozhatja a péntek este egyik legérdekesebb mérkőzése, az Olaszország-Lengyelország. A vb-ről lemaradó hazaiak és az ott kudarcot valló lengyelek Bolognában feszülnek egymásnak, méghozzá új szövetségi kapitánnyal és némileg kicserélődött kerettel.

Roberto Mancini ugyanis nem félt fiatalokat kipróbálni az elmúlt mérkőzéseken, így például a mostani keretben mindössze 11 olyan nevet találunk, akinek megvan a tíz válogatott mérkőzése. Közülük is az egyik legrutinosabb, de messze a legtöbb góllal rendelkező futballista az a Mario Balotelli, aki hosszú évek után érdemelte ki ismét a válogatott behívót, amelyet sikerült góllal meghálálnia Mancini mesternek.

[2710691] 2018-09-07 20:45:00 Olaszország - Lengyelországx

Balón kívül még olyan fiatalokat is a keretben találhatunk, mint a Fiorentina titánját, Federico Chiesát, a Chelsea tehetségét, Emerson Palmierit, a Milan hátvédjét, Mattia Caldarát, de például a középpálya legrutinosabb tagja is Giacomo Bonaventura a maga 11 szereplésével és 29 évével.

A védelem oszlopait leszámítva igencsak kétséges, hogy milyen kezdővel is próbálkozik ezúttal a mester, szinte csak a Bonucci-Chiellini páros helye biztos. A legvalószínűbb a 4-3-3-as felállás, ahol Insigne és Chiesa mellett vagy Belotti vagy Balotelli kezdhet, míg a középpályán Bonaventura és Jorginho pozíciója tűnik fixnek.

Az     2.70-szeres pénzt fizet egy Balo-gólra, ráadásul ha mégsem kezd a Nice csatára, tétünket visszakapjuk!

"Ez lesz az első hivatalos mérkőzésem a nemzeti csapatnál, így nagyon izgatott vagyok. Különleges érzések kavarognak bennem, nagyon várom a ma estét" - nyilatkozta röviden Mancini, aki elárulta, örül a változásnak és hogy a barátságos mérkőzések helyett kicsit komolyabb keretek között próbálhatja ki játékosait.

A másik oldalon a világbajnokság sikertelenségét követően Adam Nawalkát Jerzy Brzeczek váltotta, így a lengyeleknél is új seprű próbálkozhat majd. Több nagy öreg is vagy lemondta a szereplést vagy nem kapott meghívót, így például Teodorczyk, Grosicki, Peszko, Maczynski, Piszczek, Jedrzejczyk, Pazdan és Cionek sem lesz ott a keretben.

A legkérdekesebb talán a csatársor összetétele lehet, mert alapvetőnek tűnik a 4-1-3-2-es felállásban Milik és Lewandowski helye, egy új csillag van születőben a lengyeleknél, nevezetesen Kryzstof Piatek. A Genoa támadója eddig 240 percet töltött a pályán, de a Leccének egymaga szórt négy gólt, míg a Genoában két bajnokin háromszor volt eredményes.

Sok a fiatal próbázó mindkét oldalon, de azért az kétségtelen, hogy az olaszok nagyon erősek még így is. Hazai pályán illene nyerniük a lengyelek ellen, akik ha nem tudnak szignifikánsan javulni a vb-n látotthoz képest, aligha lehetnek ellenfelei egy motivált Squadra Azzurrának.

hatharom.com
Olaszország nyer
Unibet @1.70
[2710691] 2018-09-07 20:45:00 Olaszország - Lengyelországx;
megosztom