Magyar foci

Magyaros edzőváltás Egerszegen - már most látszik, mi a hónap egyik legerősebb tippje!

  • varin
megosztom

Megmagyarázhatatlan edzőváltás Zalaegerszegen, az okok pedig hihetetlenek. Profitálhatnak a fogadók.

A válogatott mérkőzések miatti pauza edzőváltást hozott az NB II egyik éllovasánál, Zalaegerszegről elküldték Nagy Tamást, akivel a csapat hét meccsen 14 pontot szerzett. A kék-fehérek ezzel holtversenyben a feljutást jelentő második helyen állnak, két egységgel lemaradva a Soroksártól. Ám úgy tűnik, a zalai csapatnál ez sem elég, hiszen Végh Gábor hétfő délután megköszönte Nagy munkáját.

- olvasható a hivatalos közlemény a zalaegerszegiek oldalán.

Az igencsak magyaros és egyben hihetetlen indoklás rengeteg szurkolónál alaposan kicsapta a biztosítékot. A tavaly a bennmaradást csak "érdekes" eredményekkel kiharcoló Zalaegerszeg már most harmadannyi pontot szerzett, mint tavaly egész évben, a tulajdonos szerint viszont a játékstílus mégsem volt elég kezdeményező.

A fanatikusok többsége Csank János két évvel ezelőtti példáját hozza fel, amikor is a magyar futball nagy vadászát egy szolnoki vereséget követően menesztették úgy, hogy a csapat ekkor még a feljutást érő második pozícióban állt. Hogy a váltás mennyire jött be, arról igen jól árulkodik, hogy a kék-fehérek a maradék hat fordulóban elbukták az NB I-et úgy, hogy rögtön Csank kirúgását követően kaptak otthon egy hármast a Csákvártól.

A szurkolók általános véleménye szerint pokolian rossz döntés született, az indoklás komolytalan, a szurkolókat pedig nemes egyszerűséggel szembeköpték egy olyan döntéssel, amelynek egyértelműen az állhat a hátterében, hogy ahogyan a fél NB II, úgy a Zalaegerszeg sem akar az első osztályban szerepelni.

Fotó: Duna Aszfalt

"Elkezdtem járni egy utat, azt hittem, hogy jó irányba megyek, valami miatt azonban megállítottak. Ez megrendítő, de a szakmámhoz tartozik, tudomásul kell vennem. Eddig tartott. A játékosaimnak köszönöm a közös munkát, és mindenkinek, aki mellettem volt, sosem felejtem el őket. Hálás vagyok a szurkolóknak, hiszen nagyon sok szeretetet kaptam tőlük. Ezzel lezártam a zalaegerszegi időszakot" - idézi Nagy sokatmondó szavait a Csakfoci.

Mindezek fényében nem lesz éppen egyszerű dolga a Zalaegerszegnek jövő héten vasárnap az ellen a Balmazújváros ellen, ahol vélhetően visszavágynak az OTP Bank Ligába, bár a rajt nem volt éppen ígéretes. A második forduló óta viszont nem szenvedtek vereséget Horváth Ferencék, de lemaradásuk így is öt pont a Zetével, a Békéscsabával és a Kaposvárral szemben.

Egyelőre nincsen még odds a nyolcadik forduló mérkőzéseire, de már most kirajzolódni látszik, hogy mi lesz a tuti tipp erre a meccsre. Kérdéses persze, hogy a bukmékerek hogyan értékelik a furcsa edzőváltást, ők is hasonló következtetéseket szűrnek-e le a történetből, amelyeket a szurkolók vagy mi. Véleményem szerint ha az irodák kihozzák egyértelmű favoritnak a Zetét, támadni kell az oddsot, jó lenne például kapni legalább egy 1.60-at az x2-re, de ennél azért még magasabb is lehet a szorzó.


Ha pedig nem akarsz lemaradni az ehhez hasonlóan izmos magyar tippekről, érdemes regisztrálnod akár a    -re, akár az    -re, hiszen itt kapjuk majd meg a legjobb oddsokat a tippre, ráadásul mindkét irodánál regisztrációs bónusz is jár!

[2818412] 2018-09-16 17:00:00 Zalaegerszeg - Balmazújvárosx;
megosztom