Premier League

A Chelsea és a City meccseivel kaszálnánk - tippek a PL-re

megosztom

A Premier League negyedik fordulójában két nagyágyú, nevezetesen a Chelsea és a Manchester City mérkőzéseire fogadunk.

Manchester City-Newcastle
Tipp: Manchester City góljai 2,5 felett
Odds: 1.53 @ bet365

Igen egyértelmű mérkőzést rendeznek az Etihad Stadionban szombat délután, ahol a Manchester City a Newcastle csapatát fogadja.

A vendégek ugyanis pocsékul kezdték a szezont, három bajnokin mindössze egy pontot kapartak össze, azt is az újonc Cardiff otthonában. A gyenge rajtra még arra sem fogható, hogy a Tottenhammel és a Chelsea-vel is megküzdöttek, hiszen a gigászok a szezon elején a vb-nek köszönhetően tartalékosabban léptek pályára, ráadásul a Newcastle ezen együtteseket hazai pályán fogadta. Mindemellett szerdán a Szarkák elbúcsúztak a Ligakupától, méghozzá a másodosztályú Nottingham ellen úgy, hogy hiába egyenlítettek a 92. percben a 94. és a 97. minutumban kétszer is kapituláltak...

Ezzel szemben a manchesterieknek már hét pontjuk van, igaz, némi meglepetésre a két sikert követően nem bírtak idegenben az újonc Wolverhamptonnal. Pep Guardiola csapata tehát azon lesz, hogy a múlt heti kisiklás kiköszörülje együttese. Ez pedig szerintünk játszi könnyedséggel összejöhet, hiszen minden előjel a hazaiak sikerét vetíti előre, akik biztos, hogy nem lesznek tartalékosak, mivel a meccset követően két hét szünet következik.

Összességében egyértelmű merre billen a mérleg nyelve, vagyis nem lenne meglepő, hogy ha a hazai pályán játszó City legalább három gólt rámolna be a Newcastle kapujába, mint januárban.

[2781991] 2018-09-01 18:30:00 Manchester City - Newcastle Unitedx;

Negyedik bajnokiját is megnyerheti a Chelsea. - Fotó: Twitter

Chelsea-Bournemouth
Tipp: Chelsea
Odds:  1.28 @ bet365

Pazarul rajtolt a Chelsea Maurizio Sarri irányításával, hiszen eddig mind a három bajnokiját megnyerte a londoni óriás. Pedig kétszer idegenben játszottak a Kékek, míg az egyetlen, Stamford Bridge-en lejátszott találkozójukon rangadót vívtak, hiszen a városi rivális Arsenalt fogadták, de azt is behúzták. Hibátlan tehát a Chelsea, s a hétvégén folytathatja jó szériáját, hiszen komoly hiányzója továbbra sincs, s egy kis csapat, nevezetesen a Bournemouth látogat a fővárosba.

Noha a vendégek is jól startoltak, hiszen még veretlenek, ráadásul 7 pontot gyűjtöttek, azért nem olyan kaliberű együttesekkel játszottak, mint a Kékek. A déliek ugyanis a roppant szerencsés sorsolásuknak köszönhetik a pazar szezonrajtot, mivel az újonc Cardiffot fogadták, majd a teljesen átalakuló West Hamhez látogattak, s végül a szintén sokat változó Everton látogatott hozzájuk, a hétközi Ligakupában pedig a negyedosztályú Milton Keynesszel néztek farkasszemet.

A vendégek jó rajtja és a januári 3-0-s londoni sikerük ellenére azon a véleményen vagyunk, hogy nem szakad meg a Chelsea remek szériája, s a minden poszton jobb játékossal rendelkező, hazai környezetében pályára lépő Kékek zsinórban negyedik bajnokijukat is behúzzák.

[2781987] 2018-09-01 16:00:00 Chelsea - AFC Bournemouthx;
hatharom.com
Manchester City-Newcastle Manchester City góljai 2,5 felett
Chelsea-Bournemouth Chelsea
1.97 @ bet365
Fogadási határidő: 16:00

Kattints a képre és már tippelhetsz is!  

megosztom