Bundesliga

Nem a Dortmund győzelmében találtuk meg az értéket

megosztom

Tavaly Borussia-égést hozott a hannoveri vizit - ez aligha ismétlődik meg, de inkább a gólokat bombázzuk.

A Bundesliga második fordulóját a Hannover-Dortmund párharc nyitja, amelyet pénteken este az HDI-Arena közönsége előtt rendeznek.

1x2     
Hannover 96 Döntetlen Borussia Dortmund
5.50 4.33 1.57

A Darazsak optimista hangulatban utazhatnak első idegenbeli meccsükre, miután a szezonnyitón 4-1-re legyőzték a Gulácsival a kapujában felálló Lipcsét. Jellemzően amúgy is jól megy pénteki ellenfelük ellen, hiszen a legutóbbi öt meccsükből négyet megnyertek. Gyorsan tegyük hozzá, hogy közel egy éve nem pont ez volt a helyzet, akkor 4-2-re megégtek egy parádés meccsen, pedig papíron még esélyesebbek voltak mint most - az oddsuk nem haladta meg az 1.40-et.

André Breitenreiter fiai akkor átengedték a területet és a labdát számukra, tehát gyors kontrákra rendezkedtek be, a taktika pedig tökéletesen működött. A Dortmund sportigazgatója, Michael Zorc nem híve a múlt eredményeiből való következtetéseknek. "Nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget a múlt eredményeinek. Megújult csapatunk van új trénerrel. Úgy gondolom, hogy a játékosok a megfelelő utasításokat kapják majd a győzelem eléréséhez." Az anno Herthát is edző, de most Franciaországból visszatért Lucien Favre a következőket tette hozzá, óva intve a túlzott önbizalomtól.

A Hannover remekül játszott Brémában, nagyon kompakt csapat - nehéz lesz ellenük játszani.

Favrétől remélik az újabb felemelkedést a fekete-sárga szurkolók. fotó: bvb.de

A Dortmunddal kapcsolatos hírek a héten nem is a meccsről, hanem a Barcából leigazolt Paco Alcácerről szóltak inkább. A kreatív támadó egy év kölcsönre szerezték meg a katalánoktól, de kivásárlási opciót is kínál a spanyol gigász. Alcácer szerdán már teljes értékű edzésmunkát végzett és könnyen lehet, hogy a Hannover ellen be is mutatkozik a német élvonalban.

A 25 éves Paco 2016 augusztusában 30 millió euróért csatlakozott a gránátvörös-kékekhez a Valenciától, ám nemigen sikerült maradandót alkotnia a csapatnál. Karrierje alatt azért szépen termelt, 151 La Liga-szereplés alkalmával 41 gólt és 22 gólpasszt jegyez. Jól jöhet a Darazsaknak, hogy a nemzetközi kupákban is van tapasztalata, az EL-ben 13 meccsen 7, a BL-ben 10 meccsen 1 találatot szerzett.
[2803712] 2018-08-31 20:30:00 Hannover 96 - Borussia Dortmundx;5

A hazai csapat a Werder vendégeként 1-1-el kezdte a 2018/19-es kiírást. A meccs hőse a negyedosztályú Germania Egestorfinből megszerzett támadó, Hendrik Wedandt volt, aki a 75. percben vezetéshez juttatta a Vörösöket, igaz az előnyt végül nem sikerült megőrizni.
Breitenreiter fiai tavaly csak a 13. helyen végeztek a tabellán, az eredményjelzőre azonban elég gyakran sikerül feliratkozniuk -

A Hannover az utóbbi 13 meccséből csak egyszer nem talált be - hazai pályán is 10-ből 9 alkalommal megrezegtette az ellenfelek hálóját.

A Darazsak tavaly az utolsó öt idegenbeli meccsükön nem tudtak egyetlen győzelmet sem kicsikarni - két döntetlen, három vereség -, tehát az 1.57-re szabott vendégszorzóval óvatosan bánjunk. Ellenben az adok-kapokra kínált 1.63-mas odds inkább tartogathat értéket, így a második kör nyitómeccsére ezt ajánljuk, bátrabbaknak a 2.5 fölötti találatszámmal egybekötve.
 

  • Mindkét csapat lő gólt - igen @1.63    
     
[2803712] 2018-08-31 20:30:00 Hannover 96 - Borussia Dortmundx;
megosztom