Tipp

Ekkora oddsért muszáj a BL-döntős ellen tippelnünk

  • varin
megosztom

A Liverpool nem kapott könnyű ellenfeleket, a továbbjutásuk így könnyen veszélybe kerülhet.

Csütörtökön este kisorolták a Bajnokok Ligája legjobb 32 csapatának csoportbeosztását. Sok izgalmas csoport jött össze, az egyik ilyen pedig a C, ahol a BL-esélyes PSG, az olasz Napoli, a tavalyi döntős Liverpool és a szerb meglepetéscsapat, a Crvena Zvezda kapott helyet. Az oddsok egyértelműek, a PSG és a Pool kvalifikálhatja magát a 16 közé, ám véleményem szerint az oddsok el lettek mérve.

Fotó: Twitter

Való igaz, hogy ez a Liverpool egy nagyon jó csapat, de a 3.75-ös szorzó a kiesésükre olyan tipp, amelyet meg kell próbálni. A matematikám abból indul ki, hogy a mostani PSG ellen lehet, hogy egyik csapat sem szerez pontot, míg a Zvezda vélhetően nulla egységgel zár majd a csoportban. Ekkor pedig tulajdonképpen egy oda-visszavágós párharcot kell megnyerni a Nápolynak a Pool ellen, hogy a közel 4-szeres szorzónk zöldüljön.

A dél-olaszországi gárda jól kezdte a bajnokságot, a Laziót és a Milant is hátrányból fordítva győzték le. Ez a Napoli nem a legjobb csapat Olaszországban sem, a Liverpool kerete sokkal mélyebb és erősebb, de van egy óriási fórja az olaszoknak, ez pedig a világ egyik legjobb edzője. Carlo Ancelotti mester kellően tapasztalt és jó tréner ahhoz, hogy meglepetést okozhasson a Napoli idén a Bajnokok Ligájában.

A 3.75-ös szorzó már csak azért is value, mert ha kombináljuk a PSG és a Napoli továbbjutását, csupán 2.55-ös szorzót kapunk, ezzel szemben a Pool kiesése ennél lényegesen magasabb.

Mindent összevetve tehát úgy vélem, a Liverpool továbbjutása valószínűbb, de az oddsban bőségesen van érték, így nem szívesen hagynám ki.

hatharom.com
A Liverpool nem jut tovább a csoportból
bet365 @3.75
Tét: 4/10
megosztom