Francia foci

A Lyonnal duplázhatunk pénteken

megosztom

Az OL remekel otthon, a Favrét elveszítő Nizza pedig pont egy fejvesztett kakas képét festi. Vieira bajba is kerülhet.

A francia élvonal negyedik fordulóját a Lyon-Nice párharc nyitja este 20:45-kor. A hazaiak jól kezdték az új szezont és a negyedik helyről várják a folytatást, ellenfelük azonban meglehetősen nehéz heteken van túl és eddig mindössze egy árva pontot gyűjtött.

1x2     
Lyon Döntetlen Nice
1.36 5.00 8.50

A két gárda eddig egy közös pontot tud felmutatni, mégpedig, hogy a Reims hasonló módon, nem kis meglepetésre 1-0-ra verte őket. A Lyonnak a sokkoló zakó után könnyedén sikerült talpra állnia és 2-0-ra verték otthon a Strasbourgot. Bruno Génésio fiai végig dominálták a meccset és nem csak támadásban, de védekezésben is nagyot alkottak - csupán egyetlen kapura tartó lövést engedtek ellenfelüknek.

Folytathatja menetelését az Olympique. fotó: Facebook

Génésio idén is nagyon erős keretből dolgozhat, de egy dolog miatt azért főhet a feje, mégpedig, hogy a Real Madrid az utolsó pillanatban visszaszerezte a kiváló formában lévő Mariano Diazt.

A taktikus a következőket mondta a játékossal és az előttük álló mérkőzéssel kapcsolatban. "Csak, hogy tisztázzuk, senki nem akarta Mariano távozását, de ő így döntött. Remek szezonja volt tavaly, sok gólt szerzett. Ha a Real bejelentkezik egy játékosért, nem sok esély van rá, hogy maradásra bírd. (...) A Nizza ugyan csúnyán kikapott a Dijontól, de ha Balotelli játszhatott volna, könnyen lehet, hogy nyernek. Nagyon erős ellenfélről van szó és a korábbi eredmények nem feltétlenül tükrözik hűen a valóságot." 

Nézd meg partneroldalunk master tippmesterének ingyenes tippjét itt!

Jó hír a Lyon drukkereknek, hogy Nabil Fékirt a folyamatos híreszteléseknek ellenére sikerült megtartani és kisebb kihagyás után pénteken visszatérhet a kezdőbe. A Reims elleni kisiklás ellenére a csapat jó formában várja az összecsapást hazai statisztikájuk egészen kiváló, 

legutóbbi nyolc bajnokijukat behúzták a Parc Olympique Lyonnaisban és ebből hét alkalommal hálójuk érintetlen maradt!

 

[2773932] 2018-08-31 20:45:00 Lyon - Nicex

A Nizza csapatát Patrick Vieira vette át, miután Lucien Favre a Dortmund csapatához távozott. A franciák világbajnok játékosa még csak most építgeti topligás karrierjét, de az amerikai MLS-ben már sikerült bizonyítania rátermettségét és a NYCFC két év alatt a 17. helyről ezüstérmes pozícióig vezette. Ligue 1 pályafutása viszont elég döcögősre sikerült és hiába Balotelli visszatérése az eltiltásból, fiai újra beleszaladhatnak a késbe. 

Nice#fra-nice#5

Így gondolják ezt a bukik is - a hazai győzelem csupán 1.36-ot fizet a    , ám szerintünk a Lyon már a félidőben vezetni fog és meg is tartja az előnyét, ezzel pedig 1.95-re feltornászhatjuk az oddsocskát.

[2773932] 2018-08-31 20:45:00 Lyon - Nicex;
megosztom