Átigazolás

Ebből a két 10-es oddsból az egyik bejöhet

  • ivan
megosztom

Sajtóhírek szerint a Barcelona az utolsó pillanatokban is nyélbe üthet egy átigazolást.

Bár Angliában már lezárult a nyári átigazolási piac, Olaszország kivételével Európában még nyitva állnak az ajtók a játékosok és klubok számára, az elmúlt évek tapasztalatai alapján pedig az utolsó napokban rendre beesik egy-egy bombatranszfer is.

A Barcelona idény nyáron viszonylag csendes volt az átigazolások terén, bár azért 126 millió eurót így is sikerült elköltenie, viszont 77 millió bevétel is érkezett, így a mérleg közel sem olyan vészes.

A Malcom, Lenglet, Arthur, Vidal négyesfogatból egyetlen játékos sem tartozik a szupersztárok közé, viszont hetek óta tartja magát a pletyka, hogy Paul Pogba iránt élénken érdeklődnek a katalánok. 

Fotó: eurosport.com

A franciák világbajnoka állítólag nincs teljesen megelégedve manchesteri életével, pletykák szerint José Mourinhóval sem felhőtlen a viszonya, a pályán nyújtott teljesítménye pedig elmarad a várakozásoktól. Pogba eladása azért lehet necces United részéről, mert a Premier League-klubok már nem tudnak igazolni, így ha eladnák a franciát, nem tudnák őt csak télen pótolni.

20 000 forint üdvözlő bónusz az Unibeten!? Részletek itt!

A spanyol Sport szerint a Pogba-projekt mögött a Barcelona offenzívát indított Adrien Rabiotért is. A PSG 23 éves középpályásának jövő nyáron lejár a szerződése, így a párizsiak akár már idén el is passzolhatják őt 50-60 millióért a Barcának, főleg úgy, hogy a francia játékos nem zárkózna el, hogy a katalánokhoz szerződjön.

A Barcelona tehát a két francia játékosért még mozgósíthat energiákat, márpedig tekintve a katalán klub gazdasági erejét, a véghajrában akár nyélbe is ütheti valamelyik üzletet.

Az     egyik versenyelőnye, hogy kínál piacokat az átigazolásokra is, Pogba és Rabiot barcelonai klubváltása pedig kereken 10-szeres pénzt fizet mindkét játékosnál. Szerintünk egy kis aprót bőven megérhet kockáztatni.

A Barcelona játékosa lesz 2018/09/03-án
Adrien Rabiot 10.00
Paul Pogba 10.00
megosztom