Sportfogadás

Még több ingyenes tipp a Hathármon - ezért gyere vissza minden nap!

A korábbi tíz helyett már tizenöt tippmester tippjeit találhatjátok meg ingyenes Tippek aloldalunkon!

Tovább bővítettük nagy sikerű Tippek aloldalunk repertoárját, ám a növekvő tippszám mellett továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a magas minőségre. A jövőben tehát még inkább érdemes lehet feliratkozni a Tippek aloldal tippmestereire, hiszen az nem kerül semmibe, ráadásul minden nap e-mailben küldünk értesítést a feliratkozóknak!

Ami a változásokat illeti, igyekeztünk kibővíteni a szolgáltatást, így a

jövőben már 15 profi Logibet-tippmester tippjeiről kaphattok értesítést az oldalon.

A partneroldalunkról átjövő tippek esetében mostantól színes ikonnal jelöljük, hogy melyik fogadóirodában is lehet megjátszani az adott tippet, továbbá több fogadási típust és több fajta kimenetelt is megmutatunk, mint korábban.

Ami azonban nem változik, az a minőség. A tippek ugyanis továbbra is kizárólag úgy jelennek meg, hogy azok a lehető legmagasabb, hosszútávú profitot garantálják, így az adott tippmesterektől csakis olyan tippek jelennek meg, amely sportágból profitot értek el korábban.

Hogyan tudsz feliratkozni?
Feliratkozáshoz kattints az oldalon bármelyik tippmester mellett a "Feliratkozom" gombra vagy látogasd meg a Logibetet!
A legjobb 15 tippmester között jelenleg 4 master, 6 senior és 5 junior tippmestert találunk, egytől egyig több száz tippes, plusszos tipptörténettel.

Ne felejtsétek el tehát, hogy a Tippek oldalunk tippjeire teljesen ingyenesen iratkozhattok fel, ám ha részesülni akartok a Logibet teljes profitözönéből, akkor látogassátok meg partneroldalunkat, ahol a feliratkozás továbbra is csak havi 19 euró az összes tippmester összes tippjére!