NB II

Ezúttal gólokkal kaszálnánk a másodosztályban

megosztom

Undert és overt is javasolunk a szerdai játéknapra, ahol a forduló rangadóját a Vasas játssza.

Sikeres hétvégét zártunk a másodosztályban, vasárnap 2.70-es szorzóval zöldült az NB II-es kombink. Kellett egy kis szerencse hozzá, hiszen a Budaörs meglepően gyengén játszott a Tiszakécske otthonában, éppen ezért a szokásos overes csapatunkat most ki is hagyjuk a szórásból. Lássuk, mely meccsekre érdemes lecsapni ma!

Mosonmagyaróvár-Vác

Kezdünk mindjárt egy kisebb szorzós underrel Győr-Moson-Sopron megyéből. Két olyan csapat randevúzik egymással, amely a várakozások alatt szerepel, hiszen öt forduló elteltével kettejüknek együtt van csupán nyolc pontja. A számok alapján minden adott egy jó kis underhez, hiszen a felek 3-3 gólt szereztek a mérkőzéseiken, ám a 7, illetve a 8 bekapott gól egyáltalán nem számít soknak. A váciakra egyébként is jellemző, hogy idegenben gyengélkednek, tavaly például 19 meccsen 17 gólt szereztek, míg idén 180 perc alatt egyszer találtak be otthonuktól távol. Az elmúlt években négyszer találkoztak a csapatok, amely összesen hat gólt hozott, három találat felé pedig soha nem is mentek.

Monor-Nyíregyháza

Sem az újonc, sem pedig az NB I-be vágyó Szpari nem lehet boldog az eddig látottak okán, hiszen egy-egy győzelemmel az alsóházban sínylődnek csupán a csapatok. Ám mégis talán a Pest megyei gárdánál lehetnek elégedettebbek, hiszen a négy vereség mellé mindannyiszor jó játék párosult. Megszorongatták a Vasast, a Békéscsabát, otthon két gólt lőttek a Győrnek és eddig minden meccsükön betaláltak legalább egyszer. Ezzel szemben a Szparinál lassan összeül a válságstáb, Bozsik József fiai legutóbb otthon kaptak ki a Zalaegerszegtől 2-1-re. Nincs mese, támadólag kell most fellépniük Jováéknak, hiszen ez egy kötelező győzelem számukra, hétvégén pedig következik a Vasas elleni derbi. Ha ismét hibáznak a szabolcsiak, még a mostaninál is rosszabb helyzetbe kerülnek, így vélhetően két támadó szellemű csapatot láthatunk majd szerdán.

Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Vasas-Békéscsaba

Ahogyan a bátor játék és a gólok játszhatják a főszerepet Újpesten is, ahová a Békéscsaba látogat. Mindkét csapat jól kezdte a bajnokságot, és nyugodtan kijelenthetjük, hogy mindketten harcban lesznek a feljutásért. Kis Károly csapatánál szépen összeállt a támadójáték, Balajti Ádám kitűnő formában van és az öt meccsen szerzett tizenegy gól azt jelzi, hatékonyan működik a gépezet. A másik oldalon is szép számmal jöttek eddig a gólok, nem volt olyan meccs, hogy a csabaiak ne találtak volna be, a védelmük viszont legalább olyan ingatag, mint a fővárosiaké. Véleményünk szerint egy jó kis overes adok-kapok várható majd a Szusza Ferenc stadionban is, de bármelyik csapat egymaga meglőheti az overhez szükséges két gólt.

hatharom.com
Mosonmagyaróvár-Vác 3.5 gól alatt
Monor-Nyíregyháza 1.5 gól felett
Vasas-Békéscsaba 1.5 gól felett
Unibet @2.06
Fogadási határidő: 17:30
2018-08-29;9117
268980
megosztom