Sportfogadás

Sergio Ramos lehet az év aranybányája?

  • varin
megosztom

A világbajnok hátvédre nagyobb szerep hárulhat nem csak saját, de az ellenfél kapuja előtt is.

Fotó: UEFA

Az elmúlt években a fontos gólok szerzőjeként emlegettük Sergio Ramost, a Real Madrid csapatkapitányát, aki elsősorban fejeseivel szerette riogatni az ellenfeleket. Cristiano Ronaldo azonban távozott a klubtól, ez pedig azt jelenti, hogy a madridiaknak új pontrúgóra van szükségük, aki vélhetően Sergio Ramos lesz.

A 32 éves legenda hamar meg is kezdte a gólgyártást a bajnokságban, méghozzá egy nem akármilyen találattal, hiszen a Girona ellen 0-1-nél volt vér a "pucájában" egy panenkás tizenegyessel egyenlíteni. Ramos ezzel hihetetlen karriercsúcsot döntött, immáron zsinórban 15 szezonban volt eredményes Hispániában, amilyen mutatóval csupán Lionel Messi büszkélkedhet.

Persze Ramos esetében nem véletlen a védőktől szokatlan rúgótechnika és gólérzékenység, hiszen korábban csatárt játszott a helyi csapatában, amely magyarázatul szolgálhat, hogy nem csak a saját kapuja előtt bánik jól a labdával.

A 432 mérkőzésen 56 gólnál járó bekkre akár az ellenfél tizenhatosa környékén is nagyobb szerep hárulhat a jövőben, hiszen mint azt Julen Lopetegui mester korábban elmondta, Cristiano Ronaldo góljait csapaton belül kell szétosztani, így a támadók mellett a hátsóbb sorok képviselői is eredményesebbek lehetnek.

20 gólos csatár lehetne
"Egy igazi világklasszis játékos, akinek óriási erőssége hihetetlen magabiztossága, amely minden helyzetben a javára válik. Mindig ott szerepel a legjobban, ahol a legnagyobb szükség van rá, ha kell, gólokat szerez. Biztos vagyok benne, hogy bármelyik másik csapatban 20 gólig juthatna csatárként" - mondta jó barátjáról Lucas Vazquez.

Ramos a szezonban már két gólnál jár, a Girona előtt a Szuperkupa-fináléban is betalált az Atlético Madrid kapujába, aminek köszönhetően ő a 13. legtöbb góllal rendelkező aktív játékos a La Ligában.

Nagy kérdés, hogy mindezt hogyan reagálják majd le a bukmékerek hosszútávon. Egy Ramos-gólra 4-5-szörös szorzó körül lehetett fogadni vasárnap este a Girona ellen, amely azt tekintve, hogy a Real Madrid tavaly minden 3,45. meccsén kapott büntetőt a La Ligában, nem biztos, hogy rossz befektetés lenne a jövőben.

Ha gólszerzős fogadások, akkor    !
- Az Unibetnél az esetek túlnyomó részében magasabbak a szorzók a gólszerzős fogadásokra, legyen szó akár egy gólról, akár többről
- Speciális fogadásokat is köthetünk, mint például az adott játékos gólt lő és lapot kap és hasonlók
- Ha a játékos mégsem kezdene a mérkőzésen, a feltett tétünket visszakapjuk!

Ráadásul a Girona ellen igen alacsony szorzóval fogadhattunk a Blancókra, egy rangadón akár 6-7-szeres pénz reményében is voksolhatunk a 4-es számú bekkre, hogy akár egy jól irányzott fejessel, akár egy pontrúgással beveszi majd az ellenfél kapuját.

Érdemes lesz mindenesetre figyelemmel kísérni Sergio Ramos számait, hiszen a spanyol világbajnok zsíros összegekhez juttathat minket egy-egy találattal.

Regisztrálj az   -re a 20 ezer forint üdvözlő bónuszért és a hatalmas, egyedi kínálatért!

megosztom