Sportfogadás

Kiktől várhatod a profitot a US Open alatt? - tippmesteri ajánló

Ezeket a tippmestereket ajánljuk a US Open két hete alatt a fogadni vágyóknak!

Hétfőn este kezdődik az Egyesült Államokban az év utolsó Grand Slam-tornája, a US Open. A kemény pályás viadalt a Logibet teniszgurui is kiemelt érdeklődéssel várják, így minden bizonnyal izgalmas napok elé nézünk. Lássuk, kiket érdemes követni a New York-i viadalon!

Ami a legeredményesebb tenisz tipstereket illeti, varint találjuk az élen, aki 4000 tippet követően 6.68%-os ROI-val áll a legnépszerűbb egyéni sportágból. Habár a Logibet vezető tippmestere az utóbbi hónapokban nem brillírozott kedvenc sportágából, a több ezres minta azért garancia arra, hogy hosszútávon megéri őt követni.

Varin a tavalyi US Open két hete alatt 137 tippből 53 egységet nyert, ami közel 7%-os ROI-nak felelt meg.

Szintén impozánsak juniorok, Otigba számai, aki 419 tipp után 200 egység profitot realizált, valamint fawkes is 300 tipp után 6.50%-os ROI-val büszkélkedhet. MoneyMaker, a Logibet régi motoros seniorja 2%-os ROI-t tudhat magáénak, míg Tippergreta 3.56%-on áll.

Az tehát biztos, hogy bőségesen lesznek tippek a Logibeten a két hét alatt, miként a Hathármon is temérdek olvasnivaló várja az érdeklődőket. Cesc18 naponta jelentkezik beharangozókkal, a Tippek aloldalunkon válogatott tippeket tekinthetnek meg a tippelni vágyók ingyenesen, a US Open-topicban pedig egymással diskurálhatnak az olvasók a legjobb ötleteket illetően.

Érdemes tehát kiemelten követni oldalunkat és a Logibethez is csatlakozni havi 19 euróért, hiszen a legjobb teniszes tippmesterek bizonyosan meghálálják majd a bizalmat!

Csatlakozz továbbra is mindössze 19 euró/hónap áron!