NB II

Az NB I után a másodosztályban is kaszálnánk

megosztom

A Merkantil Bank Liga ötödik játéknapjára is összeállítottunk egy ígéretes szelvényt.

Sikerrel húztuk be tegnap a biztonsági NB I-es kombinkat, amely 57% profitot eredményezett olvasóinknak. Magyar foci nélkül persze vasárnap sem maradunk, hiszen az NB II ötödik játéknapja következik.

Kaposvár-Budaörs

Ha Budaörs, akkor továbbra is a liga legoveresebb csapatáról beszélhetünk. Bognár György csapata idén sem hoz szégyent nevére, hiszen négy meccsükből háromszor is esett legalább három találat és összesen 13 gólt hoztak ezek a találkozók. A Pest megyei együttes overeztetése tavaly az egyik legjobb üzlet volt a másodosztályban, különösen idegenben vitézkedtek a gólokkal Sajbánék.

A Budaörs tavalyi idegenbeli meccsein 3,48 volt a gólátlag, amely toronymagas első ebben a statisztikai mutatóban.

A tavalyi meglepetéscsapat most ahhoz a Tiszakécskéhez látogat, amely négy meccs után két ponttal, de szerzett gól nélkül áll a 19. pozícióban. Az újonc a Barcikát és a Mosonmagyaróvárt már sikeresen lenullázta, ám a Soroksártól kapott ötös és a Gyirmót ellen beszedett négyes így is csúnyán mutat a statisztikában. A hazaiak mestere, Szabó István elmondta, jót tett a csapatmorálnak a két döntetlen, és most szeretnének hazai pályán támadólag fellépni, hogy megörvendeztessék egy győzelemmel közönségüket.

Tény, hogy a Budaörs még nem kapott gólt idegenben, ahogyan az első tiszakécskei gól is várat magára, ám Kemenesék múlt héten a Kaposvártól is kaptak egy hármast, így jó eséllyel megszakad a hazaiak gyatra szériája. 1-3, 2-2, 2-3 körüli eredményt vizionálunk, mindenesetre az 1.80-as odds igen kedvező a három gólra.

Békéscsaba-Monor

Nagyjából a várakozásoknak megfelelően kezdte a bajnokságot mind a békéscsabai, mind a monori gárda. A viharsarkiak hét, a monoriak három pontot zsebeltek be eddig, ám nem csak emiatt mondhatjuk, hogy a forduló egyik tutija a Csaba győzelme.

A lila-fehérek eddig ugyanis igen kellemetlen vendéglátónk bizonyultak, a Ceglédet és a Mosonmagyaróvárt is nullával küldték haza, ráadásul a Budaörs vendégeként is pontot szereztek. Igaz, hogy Mészárosék Zalaegerszegen kapituláltak, ám hazai pályán lényegesen könnyebb lesz a dolguk, mint átutazva az egész országot.

További NB II-es tippekért látogasd meg a Logibet rendszerét, ahol továbbra is az összes master és senior tippmester összes tippjét 19 euróért kaphatod meg egy hónapig!!

A vendégeknél Horváth Dávid szakvezető elmondta, tisztelik az ellenfelet és tudják, hogy egy nagy múltú, nehéz gárdához látogatnak, ám bizakodnak, hogy sikerül a jó játék mellé végre eredményt is tenniük. A monoriak ugyanis eddig nem vallottak szégyent idegenben, a Vasas és a Csákvár is csak nehézkesen múlta felül őket, ám könnyű dolguk éppen a Csaba ellen sem lesz.

Aligha lesz egy látványos, gólgazdag találkozó, de egy góllal azért véleményünk szerint jobbnak bizonyul majd a tavalyi bronzérmes.

hatharom.com
Tiszkécske-Budaörs 2.5 gól felett
Békéscsaba-Monor Békéscsaba
bet365 @2.70
Fogadási határidő: 17:30
2018-08-26;9117
268980
megosztom