La Liga

Óvatos, de ígéretes tippel próbálkozunk a spanyol csúcsrangadón

megosztom

Rögtön az első fordulóban csúcsrangadót rendeznek a La Ligában, az Atlético Madrid a Valencia vendége lesz.

A tavalyi idény negyedik helyezettjének vendége lesz a bronérme, avagy Valencia - Atlético Madrid rangdót rendeznek hétfő este a Mestallában. A két csapat igen emlékezetes csatákat vívott a közelmúltban, így joggal várhatjuk, hogy remek kis derbit láthatunk majd ezúttal.

[2844192] 2018-08-20 20:00:00 Valencia - Atlético Madridx

Az Atlético Madrid helyzetéről és bajnoki címet illető esélyeiről a héten külön is foglalkoztunk. Diego Simeone csapatának magja együtt maradt a nyáron, ráadásul közel 200 millió euró értékben meg is erősítették a keretet. A múlt heti Európai Szuperkupa-fináléban a Real Madrid testközelből is megtapasztalhatta, hogy mire is lehet képes idén a Atlético, egyben a városi rivális legyőzése komoly lökést adhat a Matracosoknak már a szezon legelején.

A Valencia tavaly nagy szezont futott és természetesen Marcelino vezetésével idén valami hasonlóra készülnek a Denevérek. Az igazolások jól is sikerültek, így elvileg minden adott egy jó szerepléshez.

Ami a hétfői meccset illeti, a bukiknál az Atlético Madrid az esélyes, de a 2.45-ös szorzó azért jelzi, hogy közel sem lesz egy egy könnyű találkozó.

Ugyanakkor az mindenképpen a vendégek mellett szól, hogy már túl vannak egy komoly hőfokú tétmérkőzésen, míg a Valencia jobb híján barátságos meccsekkel hangolódott.

A valenciai csapat utoljára 2014-ben tudta legyőzni az Atlético Madridot, ebben a felállásban tavaly 0-0-t játszottak - szintén a szezon elején.

Véleményünk szerint ez a sorozat most sem szakad meg, több esélyt adunk a madridiaknak, de a döntetlent levédve egy +0-s hendikeppel biztosítjuk be a fogadást.

 

  • Atlético Madrid +0 AH@1.70    
     
  • Atlético Madrid vagy döntetlen@1.38    

 

[2844192] 2018-08-20 20:00:00 Valencia - Atlético Madridx;
megosztom