Német Kupa

Erőfocival menne Dárdaiéknak a Braunschweig, de a berliniek a favoritok

megosztom

Folytatódnak a Pokal-küzdelmek, ahol a Hertha kaphatott volna könnyebb ellenfelet is, de azért a továbbjutásuk meglesz.

Hétfő kora este 18:30-kor a braunschweigi Eintract-Stadionban lép pályára a Dárdai Pál vezényelte Hertha BSC a Német Kupa keretében.

Dárdai 2015 óta dirigálja a fővárosi csapatot. fotó: herthabsc.com

A DFB Pokal első körében 64 csapat kezdte meg a harcot a berlini Olimpiastadionban megrendezésre kerülő döntőért. A meccsek nagy része már lement és többnyire papírforma eredmények születtek, több kis csapat komoly verést kapott. Volt azért meglepetés is, a Bayern München és a Bayer Leverkusen is csak gyötrelmes 1-0-al lépett át alsóbb ligás ellenfelén,

a címvédő Frankfurt pedig 2-1-re kikapott a negyedosztályú Ulm együttesétől és így idő előtt búcsút inthetett a sorozatnak.

Kicsit vizsgáljuk meg most honfitársunk és élő legendánk csapatának párosítását. A szebb napokat is megélt hazai csapat a Bundesligát is megjárta, ám immár a harmadik vonalban rúghatja csak a bőrt. Frissen csúsztak lejjebb egy osztályt, de egyelőre ott sem találják a helyüket. Négy meccsen eddig nem tudtak egyetlen győzelmet sem elkönyvelni, igaz csak egyszer kaptak ki, de jelenleg a 18. helyen tanyáznak.

1x2     
Braunschweig Döntetlen Hertha
7.00 3.80 1.50

Henrik Pedersen fiainak tehát sürgősen össze kéne kapniuk magukat és lehet, hogy jobban járnának egy gyors kupakieséssel, mint a hosszabbtávú kettős terheléssel. Trénerük persze nem ezt vallja és állítja, hogy erőből fognak nekimenni a Herthának. „Örülünk a lehetőségnek, hogy egy ilyen jó csapat ellen játszhatunk, ezeken a meccseken tudunk igazán nőni.

Bátran és agresszívan fogunk fellépni a saját játékunkat, azaz erőfocit játszva.

Mondta a mester, akinek szavai minden bizonnyal félelmetesebbek, mint csapata a pályán.

[2775806] 2018-08-20 18:30:00 Eintracht Braunschweig - Hertha Berlinx;5

Dárdai gárdája a Braunschweiggel ellentétben meglehetősen jó formában várja a kupameccset. Az utóbbi öt felkészülési meccsükön négy győzelmet arattak és összesen 20 találatot szereztek, ráadásul a magyar taktikus több fiatal beépítésével – köztük saját fiáéval – is sikeresen kísérletezett.

Hertha Berlin#ger-hertha_berlin#5

A napokkal ezelőtti sajtótájékoztatón a mester azért óva intett mindenkit a túlzott önbizalomtól.

A futball mindig is ilyen volt. Produkálhatsz egy remek előszezont aztán elindulnak a kiírások és elkezdhetsz bukdácsolni a megnövekedett nyomás miatt.

Várom a Braunschweig elleni összecsapást, hiszen a kupát is véresen komolyan vesszük."

A bukmékerek persze nem csak az utóbbi hetek felkészülési meccsein mutatott remekelés miatt árazték be ilyen alacsonyra a Herthát, hiszen történelmileg és jelenleg egyaránt erősebb együttesről beszélünk. Érték szempontból bár határeseten mozog az 1.50-es szorzó, de talán még belefér a profitábilis kategóriába.
 

  • Hertha nyer @1.50    
     
[2775806] 2018-08-20 18:30:00 Eintracht Braunschweig - Hertha Berlinx;
megosztom