Serie A

Nehéz meccsel startol az Inter, nem a győzelmükre fogadunk

megosztom

A Sassuolo több meccset nyert az Interrel szemben, mint bármely másik csapat ellen a Serie A-ban. Jön az újabb lefolyás?

Az Inter a szezon első meccsét vasárnap este játssza a Mapei Stadium közönsége előtt a Sassulo vendégeként. Cikkünkben megvizsgáljuk a találkozót övező legfontosabb statisztikákat.

1x2     
Sassuolo Döntetlen Inter
5.75 4.00 1.57

A milánói csapat a legutóbbi hat nyitófordulós meccséből öt alkalommal még gólt sem kapott -  négy győzelem, egy 0-0 és egy Chievo elleni 2-0-ás zakó a mérleg. Az előző kiírást igen erős hajrával zárta a csapat, az utolsó hat meccsén minden alkalommal betalált 2.7-es találati átlagot hozva, egyedül a Sassuolo ellen 2-1-es vereség alkalmával nem vágtak legalább kettőt. A remek záró periódusnak hála a Nerazzurri végül a BL-főtáblát érő negyedik helyen landolt, egy hajszállal megelőzve a Laziót.

Spalletti fiai fejlődtek a legnagyobbat a 2016/17-es kiíráshoz képest, hiszen 10 ponttal többet értek el, mint egy évvel korábban. Komoly önbizalomra adhat okot az is, hogy utolsó három idegenbeli bajnokijukat megnyerték összesen kilenc gólt vágva az ellenfeleknek. A kapu előtt egész szezonban jól teljesített a csapat, a gólkirály Icardi (29) mellett Perisic pedig 20 találatból vette ki részét a szezon során (11 gól, 9 gólpassz). A tavaly még Laziós De Vrij lett a legtöbbet termelő védő (6) az előző kiírásban.

Perisic a világbajnokságon is brillírozott, ott folytatja, ahol abbahagyta? fotó Inter Facebook

Komoly erősítés is érkezett az amúgy sem gyenge kerethez. A belga fenegyerek, Nainggolan a Romától, a fiatal szenegáli tehetség, a Monacóban 8 gólig jutó Balde, illetve Vrsaljko az EL-győztes Atlético Madridtól. Utóbbi szembe köpve múltját a következőket mondta a napokban.

Mindig is az Interen járt az eszem. Nagyon könnyű döntés volt ide jönnöm, hiszen a klub akart engem, én pedig mindenképp itt akartam folytatni.

 

[2846848] 2018-08-19 20:30:00 Sassuolo - Interx

A házigazdák botrányosan indították a tavalyi kiírást, de ez várható is volt, miután hosszú idő után távozott a klubbot irányító Eusebio Di Francesco. Márciustól azonban kivirágzott a csapat és a szezon végig csak kétszer futottak utána a késbe, így végül a 11. helyre futottak be. A Mapeiben elért statisztikájuk azért ad okot az aggodalomra, mivel a 19 lejátszott párharcból összesen négyet tudtak behúzni, igaz csak nyolc alkalommal kaptak ki.

Ettől függetlenül ha egy együttest kell kiemelni, akinek komoly mumusai voltak, az egyértelműen az Inter, amelyet az utóbbi nyolc meccsükből hét alkalommal megvertek.

 

[2846848] 2018-08-19 20:30:00 Sassuolo - Interx;10

Ráadásként nyáron szépen sikerült az erősítés, többek közt megszerezték a jelentős rutinnal rendelkező Kevin Prince Boatenget, aki az előrejelzések alapján hamis kilencesként próbál majd veszélyeztetni.

Összességében persze a józan ész vendég sikert mondat velünk, de ilyen oddson (1.57) mégsem látunk benne elég értéket. A megerősödött keretek gólváltása 1.90-ért egy fokkal jobban fest és ebbe a meglepetéseredmény is beleférhet.
 

  • Mindkét csapat szerez gólt - igen @1.90  
     
[2846848] 2018-08-19 20:30:00 Sassuolo - Interx;
megosztom