Sportfogadás

Továbbra is potom áron juthatsz a legjobb tippekhez, ne hagyd ki a ziccert

megosztom

Több tippmester is megtáltosodott az elmúlt időszakban. Labdarúgás szempontjából az év legjobb periódusa következik.

Több cikkben foglalkoztunk már partneroldalunk, azaz a Logibet sikereivel. Az utóbbi időszakban több tipszter is üstökösként tört elő a ranglistán, így nem csak a már megszokott nagy nevekre érdemes odafigyelni. Főleg, hogy ismét olyan szakaszába érünk az évnek, amelyben a szakértő tippmesterek gyakran kiemelkedőt alkotnak.

Lassan véget ér tehát a nyár, ez pedig azt jelenti, hogy hagyomány szerint Európa legjobb bajnokságaiban egytől egyig elkezdik a pontvadászatot. A Premier League és a Ligue 1 már a múlt héten elkezdődött, pénteken este startol a La Liga, szombaton pedig a Serie A. A Bundesligát augusztus 24-én kezdik a Bayern München-Hoffenheim rangadóval, de a német foci specialistái addig sem maradnak mérkőzések nélkül, hiszen a kupában rengeteg meccset rendeznek a napokban. A kisebb bajnokságok kedvelői is örülhetnek, mivel az egész kontinensen beindul a nagyüzem.

Érdekes terepe lesz a fogadóknak az idén először rajtoló Nemzetek Ligája is, amelynek keretében Magyarország is megméretteti magát!

A válogatottakat felvonultató sorozat szeptemberben indul útjára.

Aki tehát még nem tette meg, ne halogassa tovább a regisztrációt az oldalra, hiszen 19 euró/hónap áron olyan világszínvonalú szolgáltatást kap, amelynél rosszabb minőségűt a konkurensek az ár sokszorosáért kínálnak.


A Logibet kiemelt partnere, a     több promócióval várja új ügyfeleit erre a remekbe szabott időszakra. Ilyen a 'Európai labdarúgás bónusz', amely a Bajnokok Ligáját és Európa legjobb bajnokságait is magába foglalja.

Fantasztikus Európai labdarúgás gyűjtő fogadás ajánlatunkkal akár egy 100%-os bónuszt is szerezhet a legjobb európai ligákra, valamint a Bajnokok Ligája csoport és kieséses mérkőzéseire tett gyűjtő fogadásaival.
Az ajánlat a 3 vagy több választásból álló gyűjtő fogadások nyereményére érvényes a Játékidő eredménye vagy az Eredmény/mindkét csapat szerez gólt piacok esetén az angol Premier Liga, olasz Serie A, spanyol Primera Liga, német Bundesliga 1 és az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseknél. Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

   -nél ráadásul 100 százalékos befizetési bónuszt lehet igénybe venni, egészen 15 000 forintig!

megosztom