Championship

Ritka az ilyen szép szorzójú ajándék, használjuk ki

megosztom

Nagyban dübörög a Championship és PL-ből aláhullott Swansea szépen menetel. Nem a Birmingham fogja feltartóztatni.

Az angol másodosztály harmadik fordulójának nyitómeccsén a Birmingham a Swansea együttesét látja vendégül este 20:45-től a St. Andews stadionban.

1X2    
Birmingham Döntetlen Swansea
3.00 3.30 2.60

A viszonylag gyengére sikerült felkészülési időszak után a Swansea szépen kezdte a Chamionship szereplését és két győzelemmel a tarsolyban várják  pénteki összecsapást. A Preston North End (1-0) és a Sheffield United (1-2) elleni sikerek által a maximális hat ponttal állnak a tabellán és minden esélyük meglesz, hogy ezt kilenc egységre növeljék.

Graham Potter mesternek nem lesz gondja a mentalitással, hiszen remek a hangulat az előző fordulóban történtek miatt. A csapatnak ugyanis 1-0-ás hátrányból kellett visszaküzdenie magát, de a végén ők örülhettek. Igaz, hogy az eddigi győzelmek elég minimalistára sikeredtek, ez azonban az érdemeikből nem von le, mert olyan ellenfelek ellen jött össze, amelyek erősen szerepeltek a tavalyi kiírásban.

A mérkőzést a South Yorkshire-i Darren Englan vezeti majd, aki eddig három találkozót vezényelt, amelyeken összesen mindössze 7 sárga cédulát osztott ki. Piros lap eddig még nem hagyta el a zsebét.

A Birmingham egyetlen szerény ponttal kullog a tabellán, ami azért annyira nem meglepő, hiszen az előző két szezont is épphogy túlélték. A csapat a Carabao Cupban is elhullott a Reading ellen, bár ez még előnyükre is válhat mivel az FA-kupa indulásáig a teljes fókuszt a ligára helyezhetik.

Garry Monk, a Swansea 39 éves legendája immár a Birminghamet irányítja. fotó: Birmingham Official

A Kékek baját a csapat egyik legjobbjának, Craig Gardnernek az eltiltás miatti hiánya is tetézi. A legnagyobb gond továbbá, hogy az első szekcióból hiányzik a kreativitás, alig dolgoznak ki helyzeteket, azok nélkül pedig meglehetősen nehéz gólt szerezni.

Tudtad?

 • A Birmingham öt meccs óta nyeretlen
   
 • Otthon egy győzelem, egy döntetlen és két vereség a Birmingham mérlege a Swansea ellen
   
 • Legutóbbi meccsüket tavaly játszották, a barátságos összecsapáson 2-0-ra nyert a Swansea

Összességében a Hattyúk sokkal jobb passzban várják a folytatást egy olyan ellenfél ellen, aki a walesi csapatnál gyengébbek ellen is igencsak megszenvedett. A bukik ráadásul már-már gyanúsan magas oddsot adnak nekünk a sikerükre, amit mi nem leszünk szégyenlősek meglovagolni.
 

 • Swansea nyer @2.60    
   
 • Swansea +0 AH@1.82    
[2791350] 2018-08-17 20:45:00 Birmingham City - Swansea Cityx;
megosztom