Darts

Pénteken rajtol a Brisbane Masters, a hazai titán győzelme 26-szorost érne

megosztom

Újabb Darts Masters verseny jön a következő pár napban, amelyen ismét komoly izgalmakra van kilátás. Íme az oddsok.

Pénteken magyar idő szerint délelőtt 11 órakor indul Brisbane-ben az újabb PDC Masters verseny, amelyen 16 játékos méri össze a tudását és természetesen ismét Michael van Gerwen a favorit. A pénteki első kört követően a verseny a hétvégén folytatódik a Hisense Arena közönsége előtt. Szombaton a negyeddöntők, vasárnap pedig az elődöntők és a finálé kerül megrendezésre.

Az első fordulóban a nagy nevek feltörekvő tehetségekkel mérik össze tudásukat. A múlt heti Melbourne Darts Master győztese, Peter Wright is viszonylag könnyű ellenfél ellen debütál, hiszen egy selejtezőkből feljutott helyi dartsossal, Justin Thomsonnal került szembe.

Íme az első kör sorsolása, zárójelben a kiemelésekkel.

  • Peter Wright (1) v Justin Thompson
  • Michael Smith v Raymond Smith
  • Rob Cross (4) v Tim Pusey
  • Simon Whitlock v Corey Cadby
  • Michael van Gerwen (2) v Mark Cleaver
  • Kyle Anderson v Barry Gardner
  • Gary Anderson (3) v Damon Heta
  • Raymond van Barneveld v Gordon Mathers

Az ausztrálok legendájának, Simon Whitlocknak jól megy az utóbbi időben a játék, de nem volt szerencséje a közelmúltban. Legutóbb egy hete Gerwen állta útját a negyeddöntőben (10-8), de a szakállas versenyző bízik a képességeiben.

"Csalódott voltam, hogy nem nyertem Michael ellen, de ettől még jól érzem magam és magabiztos vagyok. Érzem, hogy sikerül ellene jó eredményt is elérni. Ő a világ legjobb játékosa, de

mivel legyőztem Rob Crosst, aztán Corey Cadbyt is, akik idén már nyertek címet, így pozitív hangulattal érkeztem erre a hétvégére. Ha mindez összeáll Brisbane-ben, akár nyerhetek is.

- mondta Whitlock a pdc.tv-nek.

A tornára szabott szorzók a szokásoknak megfelelőlen alakulnak, így Gerwen van az élen és őt követi Anderson és Cross, ám ha az egykoron világbajnoki döntős Whitlocknak kijönne végre a lépés, komoly summát vághatnánk zsebre.

Brisbane Masters - Végső győztes    
Michael van Gerwen 1.72
Gary Anderson 5.50
Rob Cross 7.50
Peter Wright 9.00
Michael Smith 17.00
Corey Cadby 17.00
Simon Whitlock 26.00
Raymond van Barneveld 29.00
Kyle Anderson 67.00
Szerintetek ki lesz a befutó?
megosztom