Európa Liga

Három hazai győzelemben bízunk 2.34-ért - tippek az EL-re

  • ivan
megosztom

Három jobb, erősebb és rutinosabb csapat hazai győzelmében bízunk az Európa Liga selejtezőjének csütörtöki visszavágóján.

Köbenhavn - CSZKA Szófia

Az első meccset a dán együttes 2-1-re megnyerte, így több mint kedvező helyzetből várhatja a hazai odavágót. Nyilván itt most az a cél, hogy meglegyen a továbbjutás, de elég komoly minőségbeli különbség van a felek között.

Az első meccsen a bolgárok a második félidőt teljes egészében emberhátrányban játszották le, így oda is lett az esélyük a jó eredményre. Így viszont minimum két gólt kellene szerezniük a dán fővárosban a továbbjutáshoz, vagyis muszáj lesz kockázatot vállalniuk. Ez totális kapóra jön majd a Köbenhavn csapatának, amely nemzetközi szinten sokkal nagyobb rutinnal bír.

Ha nem a bolgár csapat lövi az első gólt, akkor ez a találkozó könnyed hazai sikert hozhat.

Maccabi Tel Aviv - Pyunik

A Ferencvárost búcsúztató Maccabi Tel Aviv csapata 0-0-s döntetlent ért el egy hete Örményországban, így adott a lehetőség, hogy a visszavágón harcolja ki a továbbjutást. Az első meccsen az izraeliek főleg a második félidőt nyomták meg, de végül nem sikerült kicsikarniuk a sikert, így viszont némileg óvatosan kell, majd játszaniuk, hiszen egy gólokat szállító döntetlen a búcsújukat jelentené. A Pynuik nyilván védekezésre fogja helyezni a hangsúlyt és megpróbálja majd minél tovább tartani az eredményt, hogy adott esetben az egyre idegesebbé váló csapat hibáit kihasználva bevigyen egy győztes kontrát.

Szerintünk azonban kijön majd a csapatok közötti különbség,a Maccabi van annyira rutinos gárda, hogy megoldja ezt a feladatot.

Braga - Zorya

A játéknap utolsó meccsén a portugál Braga az ukrán Zorya ellen lép pályára. Az első meccs itt is döntetlen lett, 1-1-re végeztek a csapatok. A Braga hazai pályán komoly favorit, hiszen egy igazi kupaspecialista csapatról van szó, amely számára fontos porond az Európa Liga. A portugál-brazil egyvelegű keret minőségileg is jóval az ukrán csapat felett áll, az egyetlen óvva intő jel a kevesebb idei tétmeccs lehet.

Ezzel együtt szerintünk győz majd a rutin és a minőség, és ha nem is több góllal, de végül a portugál alakulat megszerzi a továbbjutást érő győzelmet.

hatharom.com
Köbenhavn - CSZKA Szófia Köbenhavn
Maccabi Tel Aviv - Pyunik Maccabi
Braga - Zorya Braga
Odds: 2.34 
Tét: 4/10
  
Fogadási határidő: 18:30
2018-08-16;73

 

megosztom