Nemzetközi foci

Ezt várjuk mi - tippek az Real-Atlético döntőre

megosztom

Szerda este, Tallinban csap össze a BL- és EL-címvédő, két madridi gigász, a tét pedig az Európai Szuperkupa trófeája!

Vajon melyik madridi csapat örülhet majd szerda este? - Fotó: youtube

Tomihmv

Noha a tavalyi évben a felek nem játszottak gólgazdag találkozókat (0-0-ra és 1-1-re végeztek a bajnokságban), úgy gondolom, hogy ezúttal egy jó kis meccsre van kilátás.

A Realnál bemutatkozik Lopetegui a kispadon, aki biztos, hogy hangzatos sikerrel akar debütálni, másrészt be akarja bizonyítani, hogy Cristiano Ronaldón túl is van élet a Királyi Gárdánál. A Matracosok a nyáron kellőképp tudtak erősíteni, már-már elérik a városi rivális szintjét, s Diego Simeonét ismerve borítékolható, hogy ők is mindent megtesznek majd a trófeáért. 

Arról már nem is beszélve, hogy szinte biztos, hogy mindkét fél a legjobbjait dobja csatába, hiszen a vb-döntőt játszó Griezmann és Modric is pályára lépett csapata hétvégi edzőmeccsén, a többiekről nem is beszélve.

Mindezek tükrében én a mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióban látok értéket.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @ 1.80     

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

mr.blonde

Necces ez a meccs fogadási szempontból szerintem. Az új edző és időszámítás miatt azt gondoltam, hogy a Realnal időre lesz szüksége még újra felpörög, de a barátságos meccsek eredményei alapján mintha CR7 távozása több játékost is felszabadított volna. Nyilván az egyik Bale, aki láthatóan élvezi a number one szerepét.

Az Atléticótól én ebben az évben nagyon sokat várok, szerintem nagyon jól igazoltak és folytatódhat az az építkezés, ami Simeone-éra alatt jellemző volt a klubra.

Ezzel együtt a tallini meccsen győztesre fogadni szerintem lutri, ezért inkább a kiegészítő piacokon nézelődtem. A szögletek számát illetően akadt meg a szemem a line-on, szerintem a 10.5-es határ elég baráti, de nyilván nem véletlen ez a határ, szóval tovább bontva a piacot a Real Madrid szögleteinek a számára fogadnék, amire 5,5 szögletet húztak meg. Ha azt kapjuk ettől a meccstől, amit az elmúlt években megszoktunk, akkor a Real dominálja majd a meccset, az Atletico meg játssza a kontrákat. 

Szerintem hat szögletet összehoznak Bale-ek a defenzívebb felfogású ellenféllel szemben. 

Tipp: Real Madrid szögleteinek száma 5.5 felett @ 1.61     

gb1

Elemezhetnénk ezt a meccset hosszú oldalakon át, de a konklúzió mégis az lenne, hogy vakon tapogatózunk. Bár a felkészülési találkozók a semminél jobb kiindulási alapot adnak az esélyek latolgatásához, mégis a közelmúltban játszott tétmeccs híján nehéz helyzetben vannak a fogadók. 

Maradjunk inkább a tényeknél és a két csapat mérlegénél, ami talán beszédesebb adatokat szolgáltat. Ezidáig 219 alkalommal találkoztak a felek és masszív Real Madrid fölény mutatkozik - a Blancók 109-szer míg a Matracosok 55 alkalommal örülhettek és 55-ször döntetlennel zárult a párharcuk. Igen ám, de mióta Simeone irányítja az Atlétit közel sem ilyen egyértelmű a képlet, hiszen legutóbbi 10 bajnokijukból csak egyszer égtek meg, ráadásul 5 éve nem kaptak ki a ligában a Bernabéúban.

Persze, a bajnokság teljesen más mentalitást igényel. Ha megnézzük, hogy az utóbbi öt UEFA Szuperkupát egytől egyig az aktuális BL-győztes húzta be, ergo a Blancók az utóbbi négy évből háromszor, láthattuk, hogy Ronaldo hiánya ide vagy oda, jól tudják a siker receptjét. Szoros eredményre számítok, de végül a Lopetegui-legénység örülhet.

Tipp: Real Madrid AHC 0.0 @ 1.70     


Ti mire fogadnátok a Real Madrid - Atlético Madrid  meccsen?

 

[2764616] 2018-08-15 21:00:00 Real Madrid - Atlético Madridx;
megosztom