Sportfogadás

Ennyire esélytelen lenne az Atlético Madrid a Real Madrid ellen?

A magyar sportfogadók teljesen leírják az Európa Liga győztesét, pedig a bukmékerek szerint háromesélyes a meccs.

A magyar fogadók a Realra teszik pénzüket. - Fotó: leaguelane.com

Szerdán, Tallinban rendezik az UEFA Szuperkupa fináléját, amit a Bajnokok Ligája győztes Real Madrid, és az Európa Liga aranyérmese, az Atlético Madrid vív meg. Noha ez a trófea eltörpül az előbb említett két sorozat mellett, mivel két madridi óriás csap össze, így biztos, hogy presztízs kérdést csinálnak a csapatok a találkozóból, vagyis jó kis meccsre van kilátás.

1x2 
Real Madrid Döntetlen Atlético Madrid
2.47 3.10

2.90

Korábban tippmestereink, szerkesztőik már elmondták véleményüket a találkozóról, most pedig megnézzük, hogy a honi fogadók miként tippelik a finálét. A bukmékerek szerint tipikus háromesélyes ütközetről beszéltünk, köszönhetően a semleges pályának, azonban mégis a Real Madridot hozták ki esélyesebbnek, hiszen az állami iroda a Királyi Gárdára 2.47-szeres, a Matracosokra 2.90-szeres ajánl, míg a remi 3.10-szeres szorzón fogadható.

A honi sportfogadók viszont teljesen másként látják az esélyeket, mivel szerintük a Real Madrid a toronymagas favorit, ugyanis a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok 64 százaléka BL-címvédőre, 23 százalék a döntetlenre, míg mindössze 13 százalék az EL-aranyérmesre tett fel pénzt.

Szerintetek is ennyire esélytelen az Atlético Madrid?

[2764616] 2018-08-15 21:00:00 Real Madrid - Atlético Madridx;