Átigazolás

A Vidi sikerével egyre tutibb Dzsudzsák hazatérése - íme a szorzók

megosztom

A sikeres európai kupaszereplés miatt szinte biztosra vehető, hogy a MOL-Vidi még a nyár végéig igazol egy-két játékost a keret megerősítésére. A legtöbben persze Dzsudzsák Balázs sorsára kíváncsiak.

A magyar bajnok MOL-Vidi FC kedden este elért hazai 0-0-jával kiejtette a svéd Malmő gárdáját is, így bejutott a Bajnokok Ligája selejtezőjének utolsó fordulójába, ahol majd a Celtic-verő görög AEK Athén lesz az ellenfél. Bárhogy is alakuljon a hellének elleni párharc, az már eldőlt, hogy a Vidinek ősszel a kettős terhelés kellemes problémájával kell majd megküzdenie, hiszen ha a BL-főtábla nem is, az Európa Liga csoportköre már garantált.

Ez már önmagában egy komoly sportszakmai siker, hiszen utoljára hat éve járt magyar klubcsapat ilyen magasságokban. Emellett gazdaságilag is igen jövedelmező év várhat a piros-kékekre, ám ehhez a lehető legtöbb pontot kellene majd szereznie.

Az biztos, hogy magyar viszonylatban a fehérvári csapat költségvetése kimagasló, az erős szponzori háttérnek köszönhetően pedig az új helyzet fennállásakor is van mód a keret további megerősítésére.

A kétfrontos harc miatt egy-két komolyabb név érkezése közel sem lenne meglepő, a magyar szurkolók leginkább Dzsudzsák Balázs sorsára kíváncsiak. Mint ismert, a magyar válogatott csapatkapitányának jelenleg nincsen klubja, és bár több interjúban is kijelentette, nem tervezi, hogy hazaigazol, mivel a Fradival és a Vidivel is edzett, nyilván sokak szerint igenis reális forgatókönyv, hogy valamelyik magyar élcsapathoz szerződjön.

Ezen vélemények csak felerősödtek a keddi BL-siker után, hiszen a fehérváriakkal Dzsudzsák ismét olyan nemzetközi tétmeccseket játszhatna, amelyet már hosszú évek óta nem tett meg külföldi csapataival.

 

Ezt a vonalat erősítheti Dzsudzsák Balázs menedzserének, Vörösbaranyi Józsefnek nemrégiben tett nyilatkozata, amelyben kifejtette, hogy nincs okuk kapkodni ügyfele új klubjával kapcsolatban.

  • Az Unibet az új befizetőknek 20 000 forint kezdő bónuszt ad! Ha még nincs regisztrációd, itt megteheted!

Ez lehetett egy szokásos semmitmondó lózung is, de lehetett egy jel is, amely arra utalt, hogy Dzsudzsákék kivárásra játszanak, és megvárják, hogy összejön-e a csoportkör valamelyik magyar klubnak.

Hát most a Vidinek ugye összejött, az Unibet pedig nyomban akkorát vágott Dzsudzsák Balázs átigazolási szorzóin, mint a huzat.

Kedd reggel ugyanis még a Ferencváros volt a favorit a kereken kettes szorzójával, míg a MOL-Vidi 3-as oddson volt fogadható, mostanra azonban ez utóbbi szám leesett 1.75-re.

Nem tudjuk azt mondani, hogy erre ne tegyetek fel egy kis pénzt.

Dzsudzsák Balázs következő klubja   
MOL-Vidi 1.75
Ferencváros 3.00
PSV 3.00
Al-wahda 4.50

Ti mit gondoltok Dzsudzsák Balázs esetleges hazatéréséről? 

megosztom