Sportfogadás

Olvasónk 250 forintos téttel akasztott 100 ezret

megosztom

Tizenkettes (!) hibátlan kombinációja mellett három másik szelvénye is zöldült, összesen 170 ezret nyert.

A vb-után kissé lecsendesült a hatharom.com TipPics szekciója, amelyet olvasóink sikeres vagy akár kudarcba fulladt szelvényeinek publikálási felületeként hívtunk életre.

A topligák és a legrangosabb európai kupák indulásával reméljük újra felpörög, de szerencsére így is van miről beszámolnunk. A napokban beszámoltunk 'Rejtjeles kommandó' néven futó hű userünk újabb sikereiről, aki nagy téttel és kevés eseménnyel fosztogatja a fogadóirodákat.

Ezúttal 'migiri' fantázianévre hallgató olvasónk töltött fel bravúros nyereményekről tanúskodó képeket, szám szerint négyet. A legparádésabb egy 12 tételből álló 11/12-es kombi, amelyre egytől egyig papírforma eredményeket álmodott meg és megérzései nem okoztak csalódást.

A sportfogadó 15.000 forint értékű szelvényei közel 170.000 forint kifizetést eredményeztek!

Az eredendő oddsot legjobban megdobó Bayern München, Manchester City és Barcelona meccsekeit több szelvényen is harcba küldte. Előbbi kettő aligha izzasztotta meg olvasónkat, utóbbi azonban elég kellemetlenül indult, hiszen Sarabia révén már a kilencedik percben vezetést szerzett a Sevilla. A félidő előtt már egyenlítettek a katalánok, Ousmane Dembélé szépségdíjas találatánál pedig minden bizonnyal örömtüzeket gyújtott, lévén az volt az utolsó zöldülésre váró esemény a parádés szelvénye(i)n. Emlékezzünk is meg a komoly összeget érő találatról.

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk olvasóink további nyertes szelvényeit a TipPics-be! 

megosztom