Tipp

A női BL-ből jöhet a hétfői nap legjobb tippje

  • ivan
megosztom

Az MTK női csapata a cseh Slavia Praha ellen lép pályára hétfő este a női Bajnokok Ligája 4-es számú csoportjában.

mtkbudapest.hu

Két forduló ment le a női BL főtábláján, az MTK pedig 4 ponttal a 4-es csoport második helyén áll - éppen a Slavia Praha mögött. Valószínűleg a sorrend nem is fog már változni, hiszen a csoportban még szereplő koszovói és a török csapat nem képvisel túl magas játékerőt, a Slavia pedig európai szinten is komoly együttesnek vehető.

Az MTK ugyan az első meccsét simán, 6-1-re hozta a Mitrovica ellen, ám pénteken csak 2-2-es döntetlent játszott a török Belediyesi ellen, pedig azon a meccsen 1.20-as szorzója volt a magyar lányok sikerének.

Hétfő este a Slavia Praha látogat a Hidegkuti Stadionba, az erőviszonyok alapján pedig hatalmas bravúr volna az MTK részéről a pontszerzés. A cseh bajnok évek óta szereplője a BL-nek, a tavalyi a nyolcaddöntőben a fináléig jutó és a világ egyik legjobb női csapatának számító Wolfsburg ellen esett ki. Profi csapatról van, amely a nagyon szűken vett elit mögött helyezhető el az erőrangsorban.

A prágaiak 11-2-es gólkülönbséggel állnak a csoport élén, a török csapatot 7-2-re, a koszovóiakat 4-0-ra mosták le. Az MTK-val még nem találkoztak, de papíron több góllal is jobban lehetnek, hiszen a csehek által képviselt szinttől a magyar együttes jelenleg még messze van.

A kék-fehérek mellett a hazai pálya szólhat, de ahogy fentebb is fogalmaztunk, kisebb csodára lenne szükség a pontszerzéshez a Slavia ellen, így viszont alkalmunk nyílhat némi profit megszerzésére. Papíron 2-3-4 gól is lehet a felek között, így a kétgólos vendég siker egál oddson elég erős tippnek vehető.

 

  • Slavia Prague nyer@1.25    
     
  • Slavia Prague -1.5 AH@1.82    

 

[2796906] 2018-08-13 17:00:00 MTK Hungaria FC[női] - Slavia Prague[női]x;
megosztom