Német foci

Hármas oddson revanssal kezdheti a szezont a Bayern

megosztom

Nem csak a trófea, de Heynckes méltatlan búcsúja miatt is fájhat az elbukott Pokal-döntő. Itt a lehetőség a javításra.

A nagy kérdés, hogy Kovac mindkét felet diadalra tudja-e vezetni? fotó: bundesliga.com

Vasárnap este a szezon első nagy német trófeájáért száll harcba a Bundesliga-győztes Bayern München és a Német Kupát elhódító Eintracht Frankfurt. A mérkőzés a kupadöntő visszavágója lesz és külön pikantéria, hogy a Sasok edzője immár a Bőrnadrágosokat irányítja.

1x2     
Eintracht Frankfurt Döntetlen Bayern München
6.00 4.75 1.44

A bajor csapat tavaly ismét letarolta a bajnokságot és zsinórban hatodik Salátástálját vehette át. Újfent megmutatkozott, hogy nincs olyan német klubcsapat, amely fel tudja velük venni a versenyt, már ami az egész szezont illeti, hiszen egy-egy meccsre azért sikerült megcsípni Heynckes fiait. Ilyen alkalom volt a DFB Pokal-döntője is, ahol a Niko Kovac vezérelte Frankfurt hatalmas meglepetésre 3-1-re simázni tudta Lewandowskiékat. A mérkőzés hőse a vb-n is brillírozó Ante Rebic volt, aki messze kiemelkedve a mezőnyből duplázni tudott.

Amennyiben megismétlődne a Német Kupadöntő eredménye, 41-szeres pénz üthetné a markunkat!

Persze, az, hogy ismét hármat vágjanak a Bayernnek elég esélytelennek hangzik, hiszen a tavalyi kiírásban átlagban kevesebb mint egy találat rezegtette meg a hálójukat. A fordított eredmény már jóval valószínűbb forgatókönyv lehet – a 3-1-es bajor győzelem 11-szeres szorzóval kecsegtet. Érdekesség, hogy az ominózus kupadöntő előtt három héttel a Heynckes-brigád 4-1-re verte a Frankfurtot.

A Bayern München a legutóbbi nyolc Szuperkupa-döntőből hét alkalommal pályára lépett, de csak négyszer emelhette magasba a trófeát, legutóbb tavaly.
[2763976] 2018-08-12 20:30:00 Eintracht Frankfurt - Bayern Münchenx

Kovac szerencsés helyzetben van, hiszen az összes kulcsjátékos a rendelkezésére áll, igaz James Rodriguez játéka egyelőre kérdéses, mivel a szerdai edzésen kisebb térdérülést szedett össze. Az egykori Bayern játékos horvát mester előszeretettel alkalmaz három középhátvédes felállást, ám lehet, hogy a kísérletezést nem első tétmeccsén kezdi majd meg. Az előszezon főpróbái bizalomra adhatnak okot, mivel elég jól szerepelt a társulat, legutóbb vasárnap a Manchester United-et verték 1-0-ra.

A tréner először tér vissza a Commerzbank Arenába másik csapat élén és ezzel kapcsolatban a következőket mondta a sajtó munkatársainak. "Nem tudom mire számítsak, nem hiszem, hogy a (frankfurti) szurkolók elfelejtették, hogy miket értünk el közösen.

Remélem pozitív lesz a fogadtatásom, de ha nem, azt is megértem. Mindent megfogok tenni ezért a fontos trófeáért.

Frankfurtban Kovac helyét Adi Hüttler vette át, aki a kupadöntő sikerének okán az EL-ben is megmérettetheti magát csapatával. Nehéz lesz pótolnia elődjét, aki két remek szezont követően állt fel végül a bajor óriás hívó szavára. Hiányzókkal nem kell számolnia és ha eredményes akar lenni, akkor azt a rendkívül fizikális és elkötelezett focit kell folytatnia, amit Kovactól örökölt.

A papírforma alapján persze sima Bayern siker van kilátásban - így látják ezt az oddsmesterek is, hiszen csupán 1.44-et fizet a müncheni győzelem. A gólokra is reális esély mutatkozik, ha minimum három esik akkor 1.53-as megtérülésre számíthatunk. A szezon első meccsei általában a no bet kategóriába tartoznak, mégis egy kis apróval a „mindkét csapat gólt + vendég”-et érdemes lehet bepróbálni.
 

  • BTTS + Bayern @3.00    
     
[2763976] 2018-08-12 20:30:00 Eintracht Frankfurt - Bayern Münchenx;
megosztom