Szerencsejáték-ipar

A fél spanyol ligába bevásárolta magát a Bet365

megosztom

A neves angol bukméker tíz csapattal is szponzori megállapodást kötött.

Szponzori megállapodást kötött az elmúlt napokban az egyik legismertebb online bukméker és a spanyol első osztály, a La Liga 10 együttese. A     azt követően egyezett meg többek között a Celta Vigóval, az Athletic Bilbaóval és a Real Betisszel, hogy Angliában és Olaszországban is nehézségekbe ütközött hirdetési felületek szerzése.

Fotó: Stoke Press

Mint arról a CalvinAyre beszámolt, a szerződés nem érinti a legnagyobb sztárcsapatokat, így a Betfairrel együttműködő Barcelona, a Bwinnel dolgozó Atlético Madrid és Valencia, illetve a Codere által támogatott Real Madrid sincs benne a megállapodásban.

A stoke-i székhelyű online iroda azt követően nyitott a spanyol piac felé, hogy az általuk leginkább szponzorált Stoke City kiesett a másodosztályba, illetve Olaszországban államilag tiltják a szerencsejáték-cégek reklámozási lehetőségét a Serie A-ban.

Angliában egyébként így is brutális mennyiségű csapatot pénzelnek fogadóirodák, így a Premier League és a Championship csapatainak 60 százalékánál van jelen bukméker.

Ha többet akarsz megtudni a Bet365-ről, olvasd el terembemutatónkat és regisztrálj!

CalvinAyre
megosztom