Sportfogadás

Ev-s lehet a kupában érdekelt csapatok ellen fogadni

  • mr.blonde
megosztom

A pénteki napon több olyan együttes is bajnokit játszik, amely éppen egy nemzetközi kupapárharc kellős közepén tart. A legtöbb esetben prioritás a nemzetközi porond, ez pedig befolyásolhatja az esélyeket is.

Szép lassan beindul az összes európai bajnokság, de a kisebb ligák többségében azért már egy-két hete folynak a küzdelmek. Ezekből a ligákból viszont a topcsapatok többsége a nemzetközi kupaselejtezőkben is érdekelt, így a párhuzamosan futó két sorozat közül nem vitás, hogy a hazai pontvadászatok szorulnak háttérbe.

Ebből a gondolatmenetből kiindulva pásztáztuk végig a pénteki napot, és vettük górcső alá azokat a meccseket, ahol a fentiek miatt módosultak vagy módosulhattak az esélyek.

 

Dalkurd - Malmö

A Videoton mérkőzésével külön is foglalkoztunk ebben a cikkünkben, de szintén pénteken lép pályára a fehérváriak ellenfele, a svéd Malmö is. A skandinávok nagyot csalódtak a hazai 1-1 után, ráadásul az amúgy is sérültektől tizedelt keret tovább fogyott, mivel a keddi meccsen két újabb játékost is le kellett cserélni.

Tekintve, hogy a Malmö a továbbjutásról még nem tett le és a keret elég foghíjas, biztosak lehetünk benne, hogy a pénteki meccsen tartalékosabban állnak majd fel. Erre már csak azért is van komoly esély, mert nem valami tradicionális rangadó vár a gárdára, hanem a sereghajtó Dalkurd elleni ütközet. A Dalkurd 16 forduló alatt mindössze két győzelmet aratott, nem is lehet csodálkozni azon, hogy a Malmö sikerére 1.40-ss szorzó körül lehet fogadni. Jelen esetben azonban semmi értéket nem látunk ebben a számban, így inkább a másik oldalon néztünk szét.

A Dalkurd azért odahaza valamivel acélosabb (2-2-3), a Malmö ellen pedig tavasszal idegenben sikerült egy ikszet összehoznia. Azt nem állítjuk, hogy most is meglepetés születik, de a hendikepek terén szerintünk lehet keresnivaló.

Dalkurd - Malmö     
  • Dalkurd +2 AH@1.35
  • Dalkurd +1.5AH@1.64
  • Dalkurd +0.5AH@2.85

 

Dinamo Zagreb - Slaven Belupo

A BL-ben érdekelt Dinamo Zagreb 2-0-val lépte le idegenben a Kleinheisler Lászlóval felálló Asztanát. Bár az eredmény sima meccset súg, azért nem volt az annyira egyértelmű, a második horvát gól már a ráadásban, a teljesen kinyíló kazah védelem ellen született.

A Dinamo számára létkérdés a továbbjutás, a bajnokságot pedig olyan szinten dominálja évek óta, hogy simán belefér ilyenkor egy kis lazítás. Múlt héten ugyan simán verték odahaza az Istrát (3-0), de az első körben a Rudes meglepte a rekordbajnokot (1-1).

[2787612] 2018-08-10 20:00:00 Dinamo Zagreb - Slavenx;5

A Slaven Belupo egy kellemetlen masszív csapat, nem is nagyon szokta olcsón adni a bőrét a Dinamónak. Három nap telt el a fővárosiak kazah meccse óta, onnan még volt egy hosszú haza út is és azt se feledjük, hogy tombol a hőség a horvátoknál is.

Itt is túlárazott a Dinamo (1.20), az érték a vendégoldalon van, egy kevés gólos, szorosabb eredménynek most nagyobb a valószínűsége.

Dinamo Zagreb - Slaven Belupo    
  • Slaven Belupo +2 AH@1.77
  • Slaven Belupo +2,5 AH@1.48
  • Slaven Belupo +0,5AH @5.00

 

Trvana - Mihalovce

A szlovák Trnava hatalmas eredményt ért el szerdán Belgrádban, miután 1-1-es döntetlent játszott a Crvena zvezda vendégeként. Ennél kevés jobb eredmény van egy ilyen párharcban, így nem kérdés, hogy a jövő heti meccs lázában ég mindenki Nagyszombaton. Csakhogy pénteken még jön a Nagymihály elleni bajnoki is. A Michalovce egyelőre pont nélkül áll két kör után, a tavalyi évadhoz hasonlóan idén is az alsó házban végezhet.

Fordított felállásban komoly esélyünk lehetne egy nagyobb kassza fogására, így viszont azért nem vagyunk olyan biztosan a meglepiben. Bár azért gyorsan tegyük hozzá, hogy múlt héten a Trvana a Podbrezovától, amely szintén inkább alsó házi kandidált - kikapott 1-0-ra.

A bukik itt is beárazták a hazait (1.35), az Unibet kínálatában viszont találunk pluszos hendiket a vendégre.

Trnava - Michalovce    
  • Michalovce +1,5 AH@1.71
  • Michalovce vagy döntetlen@3.10

Neked tetszik valamelyik tipp? 
Borítókép: vidi.hu
megosztom