Tipp

Combos hármas kötést találtunk az Európa Ligára

  • ivan
megosztom

Meccsdömping van ma az Európa Ligában, így nem könnyű a választás. Ebben a cikkünkben egy biztonsági kombit ajánlunk a figyelmetekbe.

Három olyan mérkőzést választottunk ki a második számú európai kupasorozat csütörtöki kínálatából, ahol három (majdnem) topligás alakulat játszik hazai környezetben egy alacsonyabban rangsorolt ellenféllel. Tekintve, hogy azért az Európa Liga nivója fokozatosan emelkedik, nem gondolunk arra, hogy valamelyik nagycsapat dobná a selejtezőt, így pedig hazai pályán az előny megszerzése a kötelező feladat kategória.

Kezdjük a sort a RB Leipzig - CU Craiova mérkőzéssel. Ralf Ragnick mester érkezésével új időszámítás vette kezdetét Lipcsében, a német mester pedig igazi maximalista. Odahaza vélhetően a legjobbjaival állnak majd fel a németek, hogy már 90 perc után letudják a fontosabb kérdéseket. A román alakulat rutintalannak számít a nemzetközi porondon, a szezon eddigi részében pedig nagyon gyatrán teljesített, így nem csodálkozhatunk azon, hogy ennyire keveset fizetnek a Bundesliga-csapat sikerére.

A Besiktasnak hoznia kell a kötelezőt / Fotó: archív

A kombink második találkozóján a Besiktasra fogadunk az osztrák LASK Linz ellenében. A török csapat rendszeres szereplője a nemzetközi kupáknak, nem kérdés, hogy idén is a csoportkörbe igyekeznek, amire az osztrák csapat ellen vehetik is az akadályt. Túl nagy mozgás nem volt a Besiktas keretében, az előző körben a Tórshavn ellen 8-0-val léptek tovább, egy hete viszont csak erre a meccsre készülnek. A LASK egy kiscsapat, de a norvég Lilleström kiverése szép teljesítmény volt, ám az isztambuliak vendégeként nem sok esélyük lesz.

Az orosz élvonalban szereplő UFA kapta a Honvédot kiejtő luxemburgi Niederkornt. A kispestieknek illett volna megoldani ezt a feladatot, de elég pechesen is alakulat számukra a visszavágó, így a hazai 1-0-s siker után sikerült Supka Attiláéknak kiesnie.

Az oroszok a szlovén Domzale ellen szintén szerencsés körülmények között jutottak tovább, hiszen a visszavágó 87. percében szerezték meg a sikert hozó találatot. A beszámolók szerint az UFA várakozáson alul teljesített ebben a párharcban, de ne feledjük, hogy a szezon elején járunk, a nyögvenyelősen kiharcolt sikerek pedig összekovácsolják a csapatot.

Nem kérdés, hogy papíron komoly a különbség a felek között, ha az orosz csapat akarja a továbbjutást, akkor odahaza győzelmet kell aratnia.

Így megkapott hármas kötéssel a bet365-nél egy 1.90-es szorzó kapunk, ami szerintünk egy 5-6/10-es téttel simán játékba küldhető.

 

Ti mit gondoltok?

 

hatharom.com
UFA - Niederkorn UFA
Besiktas - LASK Linz Besiktas
RB Leipzig - CU Craiova Lipcse
   
Odds: 1.90   
Fogadási határidő: 16:00
2018-08-09;73

 

megosztom