Sportfogadás

Kedvenc 'kommandósunk' megint kifosztotta a Zrt.-t

Olvasónk nem tétlenkedett a keddi napon, feltöltött szelvényei alapján közel 1 millió forintot kaszált.

Viszonylag régen jelentkezett 'Rejtjeles kommandó' nevű olvasóink a TipPicsben, akinek bitang szelvényeiről rendszeres beszámolunk az oldalon. Olvasónkról azt kell tudni, hogy széles skálán mozog a sportágakat illetően valamint, hogy a pre-match betek mellett előszeretettel játszik élőben is.

Úgy tűnik kedden nagyon komoly napot zárt, hiszen összesen 11 szelvényt töltött fel a TipPics-be, amelyek össznyereménye alig maradt el az 1 millió forinttól!

A nyeremények ezúttal is széles kínálatból érkeztek, a különböző focimeccsek mellett jégkorong is szerepelt a tikettek között.

A legszebb fogás is hokiból került ki, a Vitkovice - Slovan Bratislava 3-1-re végződő barátságos mérkőzésen élőzte ki, hogy a pozsonyiak betalálnak a harmadik harmadban, és mivel a szlovákok így is tettek, az 50 ezer forintért játékba adott szelvény 4.50-es oddsa 175 ezer forint tiszta nyereményt jelentett. Íme:

 

Az összes szelvényt most nem mutatjuk meg Nektek, de ezen a linken mindet megnézhetitek, avagy hogyan lehet egy este alatt 1 millió forintot sportfogadással nyerni!

 

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk olvasóink további nyertes szelvényeit a TipPics-be!