Hathárom

Igen ígéretes projektbe kezdett fórumozónk!

megosztom

Whited nevű userünk bejegyzéseire nagyon érdemes lesz figyelni a jövőben!

Felhasználónk nemrég indította útjára CsakaZöld című blogtopicját, ahol a többi taghoz hasonlóan szeretne nyertes tippeket adni, közös kifosztáshoz segítve ezzel a Hathárom olvasóit. Az már whited első bejegyzéseiből is kiderült, hogy mindezt nem a hagyományos eszközökkel szeretné elérni, hanem egészen speciális módon, amely a mi figyelmünket is felkeltette. Íme whited bemutatkozó szavai arról, hogyan is készül a bukik ellen:

Ahogy korábban is írtam, szűk 10 éve fogadok már, kisebb-nagyobb sikerrel.

Kezdetben Tippmix szelvények töltésével, focimeccset száraz statisztikáinak elemzésével teltek a lottózókban eltöltött idők, ami hosszútávon, főleg mai szemmel nézve nem igazán hozott eredményt. Ezt követte az online irodák megismerése, és az ottani fogadás, rövid ideig kontrolláltan, de sajnos hamar jött az önkontroll hiány, ami a már jól ismert tilt-hez vezetett és sokszor a bankroll teljes elvesztéséhez.

Pontos számokat nem tudok, de egy-két kiugró eredményt leszámítva sok volt a vesztes tipp, és összességében eléggé nagy volt a veszteség, ami sajnos borítékolható volt. Valahol ez időben vetődött fel bennem az ötlet, hogy valami rendszert kellene alkalmazni, és szabályok mentén, fegyelmezett módon fogadni, és remélhetőleg ez profitot fog termelni." - meséli whited a mindannyiunk által bejárt utat.

A stratégia

"Itt jött képbe egy tőzsde alapú iroda (Betfair) ahol is más megközelítés mentén, és az én gondolkodásmódomhoz passzoló helyre leltem. Természetesen a közvetlen környezetemben a mai napig sokan foglalkoztak/nak sportfogadással, de kevés egyén volt aki „magasabb” szinten is űzte ezt, és mint pénzszerzési formaként tekintett rá.

Ekkor jött képbe egy ismerősöm, aki által szert tettem arra a programra, amit a mai napig aktívan használok és segítségével a meccsek kiválasztása, és szűkítésének ideje jelentősen le tud rövidülni.

Ha érdekel, pontosan mi is ez a stratégia, honnan válogat whited, milyen tippeket és mennyivel rak, olvasd el bemutatkozását, illetve kísérd figyelemmel blogját!

Sok sikert kívánunk a tervéhez, reméljük sok értékes tippel gazdagodunk általa mi is!

Mit gondolsz whited stratégiájáról?
megosztom