Bajnokok Ligája

A visszavágón is a Malmőt favorizálják a bukik

Kedvező helyzetből várhatja a jövő heti visszavágót a Videoton, ám a bukmékerek számaiból is kiderül, hogy közel sincs még lefutva ez a párharc.

1-1-es végeredményt hozott a kedd esti Malmö - Videoton találkozó a Bajnokok Ligája selejtezőjének első felvonásán, így a jövő heti visszavágó előtt a magyar bajnok érezheti magát jobb pozícióban. Az biztos, hogy a svédeknek gólt kell szerezniük a továbbjutáshoz, hiszen a 0-0-s eredmény az idegenben szerzett találat miatt már a Videotonnak kedvezne.

A mérkőzést követően érthetően Marko Nikolics nyilatkozott elégedettebben a két edző közül, a fehérváriak szerb vezetőedzője szerint még komoly küzdelem vár csapatára.

 "Egy jó idegenbeli eredménnyel térünk haza. Mindkét csapat előtt nagyon kemény visszavágó áll, még semmi nem dőlt el" - nyilatkozta Nikolics. A tréner a bíráskodásra nem akart külön kitérni, szerinte a szlovén játékvezető "következetesen vezette" a meccset, malmői kollégája, Uwe Rösler ugyanakkor szóvá tette a sípmester ténykedését. A magyar csapat gólját szerző Loic Nego is azt emelte ki, hogy még nagyon sokat kell tenni a sikerért. "Ez nem rossz eredmény, de még nem értük el a célunkat, a visszavágó előttünk van. Persze örülünk a döntetlennek, ráadásul idegenben gólt szereztünk, ami nagyon fontos lehet!A második mérkőzésen okosan kell játszanunk és akkor továbbjuthatunk" - fogalmazott a francia légiós.

A fenti szavakat tökéletesen alátámasztják a szorzók is, néhány külföldi buki ugyanis már ki is jött a visszavágó szorzóival. A 90 percet illetően a Videoton ezúttal is nagyon magas oddsot kapott, a piros-kékek győzelme kereken hármas szorzó körül mozog, míg a svéd győzelem két és félszeres nyitóértékkel jött ki.

1x2 
Videoton Döntetlen Malmö
3.00 3.24 2.52

A visszavágót jövő kedden, 20 órától Felcsúton rendezik. A párharc továbbjutója a csoportkörért a skót Celtic Glasgow vagy a görög AEK Athén gárdájával mérkőzik meg. A párharc vesztese búcsúzik a BL-től és az Európa Ligában folytathatja szereplését, ahol a play off-körben a TNS (walesi)-Midtjylland (dán) versenyfutás továbbjutójával találkozik, és mérkőzik meg az EL-csoportkörért.

A Vidi a BL-selejtező első és második fordulójából úgy jutott tovább, hogy a párharcok első, idegenbeli mérkőzésén döntetlent játszott. A luxemburgi Dudelange otthonában 1-1-re, a bolgár Ludogorec vendégeként 0-0-ra végzett.

[2842126] 2018-08-07 20:00:00 Malmoe FF - Videoton FCx;