Logibet

Így lehetsz három hónap alatt senior tippmester!

Onlyvape rekordot döntött és néhány hónapot követően már a top10-ben találjuk a nevét.

Kedden délelőtt a szokásoknak megfelelően lefutott a Logibet frissítése, közelmúltbeli teljesítményük alapján változtak a tippmesterek pontszámai. A friss toplistában egy új név került be a senior tippmesterek közé, ám onlyvape előretörése senkit sem lep meg!

Partneroldalunk tippmestere ugyanis kiváló hónapokat tudhat maga mögött és úgy jutott fel augusztus elejére a seniorok közé, hogy csupán májusban kezdett neki a tippelésnek. Ám a közel 500 tipp és több, mint 11%-os ROI elérte eredményét, immáron a legjobb tíz tippmester tagja!

Onlyvape előretörése a Hathárom Tippek aloldalának is nagy öröm, hiszen innentől kezdve az ő tippjeivel is találkozhattok, ha feliratkoztok ingyenes rendszerünkben a tippmesterekre, ám minden tippje továbbra is csupán a Logibeten elérhető!

Csodálatos eredményeit elsősorban labdarúgásból, illetve strandröplabdából érte el, de statisztikái alapján elmondhatjuk, igazán sokoldalú tippmesterről van szó.

További örömünkre szolgál emellett, hogy már négy master is megtalálható a rendszerben, az élen álló varin mögött Tippergreta, mr.blonde és Tomihmv is a legfelsőbb szinten található. Ha az elmúlt öt hónap eredményeiről szeretnél statisztikákat olvasni, itt megtalálod!

Ha szeretnéd te is megkapni onlyvape és a masterek minden tippjét, iratkozz fel a Logibet rendszerére, ahol továbbra is 19 euróba kerül minden tippmester minden tippje együttvéve, ha pedig tippmesterként próbálnád ki magad, a regisztráció után erre is van lehetőséged!

Csatlakozz a nyerők táborához!