Sportfogadás

Ezúttal a bukmékerek alázták meg Steven Gerrard-t

megosztom

A Glasgow Rangers trénere rosszul mutatkozott be a bajnokságban, a lehetőségre pedig egy ír buki le is csapott.

Fotó: HITC

Nem sikerült diadalmasan Steven Gerrard bemutatkozása a skót bajnokságban, a Glasgow Rangers csak 1-1-es döntetlenre volt jó az Aberdeen ellen. Ezzel már az első játéknapot követően ponthátrányba kerültek az ősi rivális Celtic együttesével szemben és bizony az egyik ír bukméker ki is használta, hogy odavágjon egyet a Kelták fő riválisának.

"Eleget láttunk, ez elég gyenge volt. Már ki is fizettük a Celtic bajnoki címére érkező nyereményeket" - áll a Paddy Power fogadóiroda hivatalos közleményében.

Az irodának nem ez volt az első vicces húzása, tavaly miután a Rangers kiesett az Európa Ligából a Honvédot is kiejtő Progrés Niederkorn ellen, előbb ugyanígy kifizették a Skót Premier League nyereményeit, majd zöld bójákkal és "Figyelem: Munka folyamatban" feliratokkal becstelenítette meg az Ibrox Park előtti területet.

Gerrard egyébként igen feldúltan nyilatkozott a mérkőzést követően, hiszen a Rangers a 93. percig előnyben volt még úgy is, hogy csapata közel az egész meccset emberhátrányba játszotta. A volt liverpooli klasszis nem szégyellte kihangsúlyozni, hogy osztálynyi különbség volt a csapatok között és folyamatosan provokálták játékosait, a kiállítás is ezért történt.

A Paddy Power persze nem vállalt hatalmas kockázatot, utoljára 2011-ben fordult elő, hogy a riválishoz került a bajnoki elsőség és az egy forduló után kínált 1.10-es oddsból most is azt szűrhetjük le, kisebb csoda kéne, hogy végül valahogyan Gerrard fiai érjenek oda a végelszámolásnál. Mi azonban nagyon reméljük, hogy mégis borul a papírforma!

Melyik csapat nyeri a skót bajnoki címet?
   
Celtic 1.10
Rangers 9.00
Aberdeen 21.00
Hibernian 51.00
megosztom