Bajnokok Ligája

Erre érdemes fogadni a Malmö-Vidi BL-meccsen

megosztom

Szerintünk nem a szép fociról és a gólokról marad emlékezetes a Malmö-Vidi Bajnokok Ligája találkozó.

Aligha a gólokról szól a Vidi keddi BL meccse. - Fotó: molvidi.hu

A Vidi egyedüli magyar csapatként maradt állva a nemzetközi kupaporondon, Marko Nikolics fiai kedden a Bajnokok Ligája harmadik fordulójának odavágóján lépnek pályára, méghozzá a svéd aranyérmes, Malmö otthonában.

1x2 bet365
Malmö FF Döntetlen MOL Vidi FC
1.44 4.20 7.50

Az előző héten már foglalkoztunk némileg a találkozóval, akkor azt szúrtuk ki, hogy a bukmékerek nagyon lenézik a magyar bajnokot. Nos olyan sok minden nem történt azóta, viszont a svédek szorzója emelkedésnek indult, a Vidire, illetve az ikszre kínált odds pedig ezzel egyenesen arányosan csökkent.

Szerintünk még így is túl van értékelve a Malmö, hiszen a Transfermarkt oldala szerint a hazaiak kerete mindössze 2,15 millió euróval ér többet, vagyis papíron egyenlő felek küzdelmére van kilátás. Persze tegyük hozzá, hogy a svédek a 2014-2015 és a 2015-2016-os BL-szezonban egészen a csoportkörig jutottak, s olyan ellenfelekkel meccseltek, mint a Juventus, az Atlético Madrid, a PSG vagy a Real Madrid.

Nemzetközi szinten tehát egy rutinos csapatról beszélünk, s az előző körben a Malmö is meglepetést okozott, hiszen a papíron erősebb román bajnok, Kolozsvár csapatát búcsúztatta, míg azt megelőzően a koszovói Drita sem jelentett számára akadályt. A Vidi továbbjutása ugyanakkor jóval nagyobbat szólt, hiszen a Ludogorec a Kolozsvárnál és a Malmönél is jóval magasabb játékerőt képvisel, ráadásul előtte a piros-kékek igen csak megszenvedtek a luxemburgi Dudelange alakulatával.

Szerintünk egyik féltől sem várható kockázatvállalás kedden, hiszen egyrészt a párharc első meccséről beszélünk, másrészt, amely együttes továbbjut ebből a párosításból, az biztos, hogy valamely sorozat csoportkörében találja magát (a BL playoff köréből a győztes a BL-, míg a vesztes az EL-csoportkörébe jut). Mindezt alátámasztja, hogy egyik fél sem játszott a hétvégén bajnoki mérkőzést (a Malmö már lejátszotta korábban soros bajnokiját, míg a Vidi halasztott), vagyis gőzerővel készülnek az első felvonásra a csapatok.

Emiatt, illetve kiindulva abból, hogy a Vidi milyen játékkal rukkolt ki Bulgáriában, továbbá, hogy a kontrákban igen sokszor keresték, az ezúttal eltiltás miatt a svédországi meccset kihagyó Huszti Szabolcsot, úgy véljük, hogy ez a mérkőzés nem a gólokról szól majd. A Nikolics-féle taktikai felfogással még az is benne van a pakliban, gól sem születik a malmői ütközeten.

  • Kevesebb, mint 2,5 gól @ 1.70 bet365
[2842126] 2018-08-07 20:00:00 Malmoe FF - Videoton FCx;

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti!

megosztom