Championship

Már az első körben felpofoznánk a meggyengült Tigriseket

megosztom

A Villa ebben a szezonban a feljutás egyik nagy esélyese, ehhez pedig illene egy gyenge középcsapatot legyőzni.

Fotó: Hull Daily Mail

Hétvégén elkezdődött az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság, amely első fordulója hétfő este záródik a Hull City-Aston Villa derbivel. A két, egykoron szebb napokat megélt gárda más-más célokért száll harcba idén, hiszen a Tigriseknél a biztos bennmaradás kiharcolása a cél, a birminghamieknél pedig a Premier League - ezt az oddsok is tükrözik. Lássuk, mi lehet a legjobb tipp a KCOM Stadionban!

bet365
Hull City Döntetlen Aston Villa
3.00 3.30 2.60

A tavaly igen gyatrán szereplő Hull még tovább gyengült, hiszen olyan fontosabb játékosok távoztak, mint Sebastian Larsson vagy a legveszélyesebb gólvágó, Abel Hernández. A több távozónak és érkezőnek köszönhetően nagyon sok még a kérdőjeles pont Nigel Adkins csapatánál, az pedig, hogy egyelőre nincs kész ez a csapat, látszódott az előkészületi mérkőzések eredményeiből is. A Hull csupán a portugál Maritimót tudta legyőzni, ezt leszámítva viszont gólt is alig lőttek Grosickiék. A lengyel szélső azonban hétfőn biztosan nem lesz a csapat tagja, ahogyan Jackson Irvine sem, márpedig ez a két hiányzó komoly érvágás lehet a hazaiak számára.

A Villánál már jobban kirajzolódik, hogy mi is lehet a csapat reális célja idény végén, hiszen a csapat magja nem változott, a tavaly a feljutást csak a hajrában elbukó birminghamieknél a jól ismert neveket találjuk. Steve Bruce csapatának felkészülése nem is sikerült rosszul, 4-1-1-es mérleggel zártak, kikapni pedig egyedül a PL-csapat West Ham Unitedtől sikerült. Bruce mesternek kisebb sérülésekkel is meg kell küzdenie, hiszen a támadók közül Davis, Hogan és Hepburn-Murphy is sérüléssel bajlódik, míg a hátvéd, Ritchie de Laet eltiltott.

[2791336] 2018-08-06 20:45:00 Hull City - Aston Villax;5

Steve Bruce mester statisztikái az elmúlt évek első fordulóiban igen szépen mutatnak, hiszen az utolsó öt ilyen találkozóján 4-1-0-s mérleget mutathat, ami a nem PL-meccseket illeti. Ez persze csak egy extra érv a vendégek mellett, a legfőbb tényezőt követően, amely a csapatok készenléti faktorát illeti. Amíg ugyanis a Hullnál most épül egy olyan gárda, amely esetleg jó lehet a bennmaradásra, addig Birminghamben egy kész, feljutásra esélyes csapat található.

Mindezek szellemében a mérkőzés favoritja egyértelműen a Villa, de tippünk akkor sem veszítene, ha a felek megosztoznának a pontokon.

hatharom.com
Aston Villa +0
Pinnacle @1.82
[2791336] 2018-08-06 20:45:00 Hull City - Aston Villax;
megosztom