Sportfogadás

Jól érzik a nap tippjét a magyar fogadók?

A körülmények ismeretében lehet szoros a PSG-Monaco találkozó, ám a fogadók egyöntetűen voksoltak.

Nem túl eredményes felkészülési időszakot követően Kínában feszül egymásnak a francia szuperkupáért a PSG és a Monaco. Mindkét sztárcsapat játéka akadozott az előszezonban, a felek rengeteg gólt kaptak, így talán joggal bízhatunk benne, hogy a kora délutáni randevújuk sem lesz unalmas. Ennek szellemében mi gólokat várunk inkább, mintsem a végső győztesre mertünk volna tippelni, ám a honi sportfogadók szerint a párizsiak tovább folytatják remek szériájukat a hercegség csapata ellen.

A     játékosainak ugyanis 86%-a merne fogadni 1.53-ért Thomas Tuchel csapatára, még annak ellenére is, hogy a Mbappé-Cavani-Neymar csodatrió vélhetően nem kap lehetőséget a német mestertől. Sérültek és fáradt játékosok persze a másik oldalon is vannak, így a Monacónál is a rotálás kerül középpontban.

Paris Saint Germain#france-paris_saint_germain#5

A találkozónak várhatóan inkább kísérletezési jellege lesz, bár a dúsgazdag befektetők alighanem szeretnék trófeával indítani a szezont Párizsban. Ha viszont a PSG nyáron tesztelt háromvédős felállása nem tud jobban teljesíteni, mint az előszezon során, könnyen elképzelhető, hogy a magyar fogadók 14%-ának lesz igaza, sőt akár még a trófeát is Joveticsék szerezhetik meg. 

Ti hogy látjátok az esélyeket?

[2763973] 2018-08-04 14:00:00 Paris Saint Germain - Monacox;