Átigazolás

Bombaigazolás a Barcánál - lesz így esélye a Realnak?

megosztom

Amíg a katalánok sorra hozzák a sztárjátékosokat, Madridban ülnek a babérjaikon. Ezúttal egy chilei érkezett a Barcához.

Mozgalmasan telik az átigazolási szezon Barcelonában, a katalán gárda már negyedik nagy fogását jelentette be szombat hajnalban. A Bordeaux-tól megszerzett Malcom, a Sevillától elhappolt Lenglet és a Brazíliából érkező Arthurt követően megszerezték a Bayern München középpályását, Arturo Vidalt is, ráadásul igen baráti áron.

A chilei játékos várhatóan három évre ír majd alá a sikeres orvosi vizsgálatot követően, árát pedig 18-20 millió euróra taksálják a külföldi lapok. Vidal búcsúzó nyilatkozatában elmondta, köszönettel tartozik a bajor klubnak és a híveknek és külön köszöni, hogy nem gördítettek akadályt a Barcelonába igazolása elé.

Valverde mester vélhetően a Paulinho által hagyott űrt szeretné betölteni a dél-amerikai klasszissal, aki korábban a Bayer Leverkusenben és a Juventusban is megfordult.

Fotó: Marca

Habár korábban biztosra vehető volt, hogy a 31 éves chilei az Internazionaléhez szerződik, a Bild szerint azért választotta mégis a katalánokat, mert egyrészt ott körülbelül dupla fizetést kap majd, másrészt az olaszok csak kölcsön, opcióval vitték volna el Münchenből.

A Barcelona tehát tovább erősödött, míg a Real Madrid továbbra sem szerződtetett olyan játékost, akivel lehetne pótolni Cristiano Ronaldót, csupán tehetséges fiatalok érkeztek a spanyol fővárosba.

Ennek szellemében talán nem is csoda, hogy a bukmékerek már csak 1.75-ért kínálják a címvédést, míg a blancók elsősége 2.50-szeres pénzzel fogadható a bet365-ön.

megosztom