Magyar foci

Kommentben érkezett a hétvége egyik legerősebb magyar tippje!

Címkék:
megosztom

Rendszeres olvasónk az NB III egyik meccsére hívta fel figyelmünket. Valóban lehet érték az oddsban?

Rendszeres olvasónk, HattoriHanzo hívta fel figyelmünket egy korábbi cikk alatt a hétvége egyik legérdekesebb tippjére, a Dunaújváros-PMFC NB III-as rangadóra. A tavaly a feljutásról épphogy lecsúszó pécsiek nyáron nagy változáson estek át, így hiába végeztek tavaly 13 ponttal és két hellyel a Dunaújváros előtt, úgy tűnik, most valóban a házigazdákra tanácsos fogadni.

Fotó: Dunaújváros Online

Mint arról ugyanis a pécsiek hivatalos oldala beszámol, július 19-én, néhány héttel a bajnoki rajt előtt Márton Gábor vezetőedzőnek felmondtak, amiért a második NB III-as szezonjában sem sikerült kiharcolni a feljutást. 23-án ezt követően Sárai Györgyöt nevezték ki a gárda élére, akinek túlságosan nagy edzői tapasztalata nincsen. Sárai az első interjúiban elmondta, elsődleges feladata a keret kialakítása, hiszen számtalan távozó és érkező volt a Mecsekalján. Mint arra olvasónk is rávilágít, 49 gól távozott a csapattól és csak a rutinos ikon, Koller Krisztián maradt hírmondónak.

Ezt követően nem is csoda, hogy az első felkészülési meccsén a csapat 5-0-ra kapott ki attól a Kozármislenytől, amelyet tavaly oda-vissza legyőztek.

Ezzel szemben Dunaújvárosban nemhogy nem gyengült, de még erősödött is, megszerezték például az NB I-es rutinnal is rendelkező Mundi Rolandot, de olyan neveket is találunk Dobos Barna csapatában, mint az ex-pécsi Puskás Gábor vagy éppen Csehi Tamás.

Nem is kérdés, hogy jelenleg melyik csapat képvisel nagyobb erőt, a formálódó, hatalmas problémákkal küzdő pécsiek vélhetően nem a feljutásért lesznek harcban, ellenben a dunaújvárosiakkal. Mindezek szellemében nem csoda, hogy olvasónk és mi is úgy véljük, a hétvége egyik legjobb tippje a bet365-ön és az NB III-on található.

hatharom.com
Dunaújváros PASE
bet365 @1.44

Ráadásul nem ez az egyetlen "tuti", ami a magyar harmadosztályt illeti, a Logibet egyik legrutinosabb tippmestere, szerkesztőnk Tomihmv egy 10/10-es tippet küldött játékba a Hódmezővásárhely-Rákosmente derbire. Ha érdekel, mi ez a bombaerős tipp, a Logibeten megtekintheted!

megosztom