Magyar foci

Csúnyán lenézik a Vidit a bukmékerek

megosztom

Egy magyar csapat maradt állva augusztusra a nemzetközi kupaporondon, a Videoton svéd ellenféllel találkozik a jövő héten.

Sajnos a magyar klubfutball pillanatnyi helyzetét figyelve már annak is örülnünk kell, hogy az augusztusi hónapra maradt állva még magyar csapat a nemzetközi kupákban, az elmúlt  szezonban bajnoki címet szerző Videoton személyében.

A Bajnokok Ligája selejtezőjében a Videoton a bolgár Ludogorec legyőzésével komoly bravúrt hajtott végre, így két párharca még mindenképpen lesz a nyáron, ha pedig legalább az egyiket sikerrel veszi, akkor ősszel készülhet minimum az EL-főtáblára.

Fotó: molvidi.hu

A 3. kvalifikációs kanyarban a svéd rekordbajnok Malmö csapata lesz a fehérváriak ellenfele, amely a kolozsvári Cseferét ejtette ki 2-1-es összesítéssel. Úgy általánosságban elmondható, hogy a svéd klubfutball is élt már meg szebb időszakokat is, a Malmö 1979-ben például BEK-et is tudott nyerni, de a jelen már sokkal szegényesebb, tavaly a kvalifikációban például a Vardar Szkopje búcsúztatta a malmöieket. 

Bár a koefficiens rangsorban a Malmö a 107. helyen áll az UEFA-nál, a Videoton pedig a 216. pozícióban, az elmúlt két szezonban mindkét csapat hasonlóan teljesített a nemzetközi porondon.

Ha ehhez még hozzáadjuk, hogy a keretek között alig 3 millió euró a különbség a svédek javára, akkor talán nem túlzás kijelenteni, hogy ez egy ki-ki párharc lehet, ahol a Videoton számára reális esély nyílhat a továbbjutás kiharcolására.

Na most ehhez képest a fogadóirodák teljesen leírják a magyar bajnokot, hiszen olyan oddspárokat adtak az odavágónak, mintha egy máltai alakulat látogatna Malmöbe.

Ha a Videoton tudja hozni azt a fegyelmezett és céltudatos játékot, amit a Ludogorec ellen, abban az esetben akár rá is fázhatnak a fogadóirodák szakértői.

Szerinted reálisak a szorzók?

 

1x2  Unibet
Malmö Döntetlen Videoton
1.30 5.00 8.50
[2842126] 2018-08-07 20:00:00 Malmoe FF - Videoton FCx;

 

megosztom