Tenisz

Kihasználjuk, hogy ismét alulértékelik a japánt

  • Cesc18
megosztom

Idén már nyolc meccset nyert underdogként salakon Taro Daniel, csütörtökön jön a következő?

A héten Kitzbühelben a szezon utolsó salakpályás tenisztornája zajlik és csütörtökön már az elődöntőbe jutás lesz a tét. A top 5 kiemelt közül már mindenki búcsúzott, szóval innentől ez az outsiderek csatája a trófeáért. A négy negyeddöntős párharc közül Jaume Antoni Munar Clar és Taro Daniel összecsapásán véljük elrontottnak az oddsokat, ugyanis a fogadóirodák a fiatal spanyol srácot hozták ki favoritnak.

Egy éve a barcelonai selejtezőben randevúztak és akkor Daniel 6-2, 6-1-gyel takarította el az útból a hispán játékost.

Tény, hogy azóta rengeteget fejlődött Munar Clar és betört a top 100-ba, de a japán is előre lépett. Daniel az idei salakszezon elején, Isztambulban élete első ATP-címét nyerte, méghozzá mind az öt meccsét underdogként behúzva. Jól ment neki a játék múlt héten Gstaadban is és egyelőre Kitzbühelben is nagyon meggyőző, hiszen Jan-Lennard Struffot és Djere Laslót is kettőben intézte el. A svájci és az osztrák versenyben egyébként közös, hogy mindkettő magaslaton zajlik, ami Danielnek kifejezetten fekszik. 

Munar Clar sem mutatott eddig rossz formát, de indokolatlan, hogy a japánt hozták ki underdognak, aki sokkal rutinosabb és meggyőzőbb játékot mutat. A spanyolnak ez lesz az első ATP negyeddöntője, míg Daniel nem első alkalommal jár ilyen magasságban.

A bukmékerek nem tanulnak, Daniel idén salakon már nyolc meccset nyert underdogként, ebből kettőt a héten. 
Munar Clar-Daniel
hatharom.com
Daniel jut tovább
Pinnacle @ 2.17
Fogadási határidő: 15:00
megosztom