Sportfogadás

Íme a Logibet öthónapnyi kaszálásának kőkemény számai!

Öt hónap alatt közel 450 egység profitot termeltek ki a senior és a master tippmesterek. Mindezt potom összegért!

Március 2-án, öt hónappal ezelőtt indította el partneroldalunk állandó akcióját, amelyben mindössze 19 euróért juthatnak hozzá az előfizetők egy hónapig minden tippmester minden tippjéhez. Mint azt megszokhattátok, gyakran számoltunk be a tippadó szolgáltatás eredményeiről, amit most, öt teljes hónap elteltével sem mulasztunk el. Lássuk tehát, mit alkottak a tipsterek eddig a Logibeten.

Az öt hónap legjobban teljesítő tippmesterei
Tippmester Szint Tippszám Profit ROI
varin Master 1572 +447.28 5.17%
Tippergreta Master 183 +169.49 9.26%
szollosizola1993 Senior 100 +62.43 6.31%
aprod1 Senior 59 +50.98 20.98%
Griezmann Senior 71 +50.97 16.6%
Noemail Senior 58 +50.48 21.95%
Steve94 Senior 26 +20.41 20.21%
onlyvape Junior 415 +350.74 12.35%

Mint az látható, bőségesen akadtak jó teljesítmények és külön örömünkre szolgál, hogy a negatív számok sem tudták ellensúlyozni például Tippergreta vagy varin parádés hónapjait,

így aki az öt hónap alatt kizárólag a senior és a master tippeket rakta, az most közel 450 egységgel gazdagabb.

Természetesen onylvape előtt is jár a kalapemelés, nem is kérdés, hogy egy potenciális senior vagy master tippmesterről van szó, de úgy véljük, a fenti statisztikát némileg torzítaná, ha az ő 350 egységét is beleszámoltuk volna, hiszen ennek nagy részét még alacsonyabb szinteken sikerült realizálnia, amikor valószínűleg még kevesebben rakták a tippjeit.

Miért a Logibet?
Mert azt kapod, amiért fizetsz. A Logibeten a közösségi oldalakon hirdetett "versenytársakkal" ellentétben nincsenek hamisított, utólag átírt statisztikák, nincsenek nem létező, nem fogadható tippek és minden előfizetővel becsületesen, korrekt módon bánnak.

Persze nem szabad elvitatni, hogy az öt hónap alatt is voltak nehezebb periódusok, de a hosszú időszakot összességében igencsak szép számokkal sikerült lezárni, amely azt mutatja, a Logibet jelenlegi rendszere pontosan úgy működik, ahogyan azt a kitalálói megálmodták, vagyis valóban a legjobb, legprofitábilisabb tippmesterek vannak elől.

És hogy mi várható a közeljövőben?

A tippmesterek részéről egészen biztosan sok tipp, hiszen most indulnak be a topligák, a nemzetközi kupákban pedig zajlanak a selejtezők. Egymást érik a teniszviadalok és a dartsversenyek, így a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen a tipsterek előtt.

Ami az oldalt illeti, partneroldalunktól megtudtuk, hogy újabb és újabb fejlesztéseken dolgoznak, amelyek még tovább növelik majd az ügyfelek elégedettségét, ráadásul

információink szerint egy igencsak egyedi, élő fogadási tippekkel ellátott szolgáltatáson is munkálkodnak, amely már több felhasználó igénye is volt.

Érdemes tehát továbbra is bizalmat szavazni a Logibetnek, hiszen a magas minőség mellett az ár is változatlan, továbbra is 19 eurós potom összegért juthatnak hozzá az előfizetők minden tippmester minden tippjéhez. A számok pedig önmagukért beszélnek!

Hidd el, megéri! Csatlakozz most!